Mikä Suomessa on oikeasti kallista?

Onko Suomessa kallista vai vähän kallista?

Kymmenen euroa! Näihin! Mitä ...?!


Siis huh, jos kerran maksoin siitä peplum-mekosta suurinpiirtein saman verran kuin näistä, niin mieluummin kai sitä sellaiseen rahaa laittaa? Toki pakko on syödä, mutta silti. Jos ihmettelette, miten opiskelijalla on varaa ostaa uusi toppi, niin btw se varmaan maksoi alessa saman verran kuin yksi raejuustopurkki + maito.

Joo. Onneksi eilen sai kuitenkin parsaa kotona...


... ja omppu oli hyvää.


t. Enni

Kommentit

 1. Mä oon kyllä ihan sitä mieltä että toi ruoka alkaa olla kohta sellaisissa hinnoissa ettei ihmisillä ole enää varaa syödä terveellisesti ja se sitten taas näkyy muussa ja julkisena rahanmenona.

  Ihan oikeasti, kyllä kympillä pitäisi saada muutakin kun nuo kuvassa olevat jutut. Eipä noista kovin montaa kertaa syö :( Kallista on, liian kallista. Niin ja sen ruoan hinnan kun on vielä ennustettu nousevan lisää. Hui !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ei mitään rajaa. Saahan tuolta joo jotain halvalla, esim. nuudelia ja roiskeläppiä, nytkin oli pitsat euron kipale. Jep 10 pitsaa sais, mutta kun ei kiitos!!

   Kaiken huippu on tietysti se, että palkkatasot jurraa paikallaan, opintotuki ei nouse ja vuokrat kallistuu. Ja se ruoka. Ehhehe ei edes naurata!

   Poista
 2. Tästä aiheesta voisin raivota vaikka sivutolkulla, mutta tyydyn vain toteamaan, että mitä tässä kohta voi enää syödä, kun ei ole varaa ostaa ruokaa kaupasta! Palataan vissiin pettuleipään...

  Ja riemu repeää vielä isommin, kun on sekä opiskelija, että ruokavaliorajoitteinen suolistosairauden takia. Toisinsanoen minullakin on pois rajattuna ne kaikista halvimmat raaka-aineet eli peruna, viljat ja riisi. Porkkana on ollut pelastukseni usein, mutta nyt senkin hinta on noussut yli euroon kilolta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on aika karua. Toki tässä on myös syy, miksei Suomi ole vielä yhtä pahassa pulassa kuin Kreikka tai Espanja... Jos ei olisi näin kallista, niin oltais ojassa. Paitsi ainii, eihä ne suomalaiset isot yritykset es maksa tänne niitä veroja, vaan minä ja muut meikäläiset maksamme niitä 500 euron opintotuistamme! Jes.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös