Making of

Ei yllätä, että tänään on taas jonkinasteinen masentelupäivä. Sunnuntait ovat ensinnäkin mun viikon vihatuimpia päiviä ja toisekseen mulla on varmaan kolmatta viikkoa putkeen päänsärkyä, väsymystä ja pientä koulu... no sanotaan vaikka kiinnostuksen puutetta. Sen lisäksi olen nukkunut viimeiset kaksi vuotta huonommin kuin ikinä, kiitos hifistely-tyynyjen. Anatominen tyyny, my ass sanoisinko. Huomasin tämän, kun nukuin yhden yön tavallisella tyynyllä (laivalla) ja se oli paras yöuneni ikinä. Täytyy varmaan palata takaisin normaaleihin tyynyihin. Mä epäilen myös, että mulla on viikonlopun aikaisen liiallisen sokerin mussutuksen aiheuttamia vierotusoireita.

Ensi keskiviikkona alkaa kuitenkin loma, joten pitäisi vielä tsempata pariin kokeeseen. Ainiin, ja sitten on vielä se muutto. Ainut on vaan se, että kun avaan materiaalin, en löydä mitään punaista lankaa. Koko alue on yhtä hepreaa. Koe on keskiviikkona ja dioja luettavana varmaan 150? Odotan huomista tuntia, jolloin saisin ehkä jotain vinkkiä mahdollisiin tärppeihin. Ärsyttää. No ainakin SSH, proxy, LAMP, DNS ja sen sellaiset ovat jo jotenkin juurtuneet päähäni toista tenttiä ajatellen.


Siispä kivaa lukemisentäytteistä sunnuntaita! Kuva on otettu juuri ennen kun lähdin katsomaan Pakko tanssia -finaalia.

t. Enni

Kommentit

 1. Ois kans hitto vie tekemistä enemmän kun laki sallis ja fiilikset kaiken suhteen ihan satasessa. Not. :D Väsyttää väsyttää väsyttää. No mut ehkä huomenna paistaa jo aurinko! ^^

  P.s. Mäkin vihaan sunnuntaita. Kaikki seisoo ja mikään ei toimi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ihan sama :DD Haha! Sattumalta Nelliinakin kirjoitti tänään sunnuntaista ihan samaan tyyliin, meitä on onneksi muitakin. Sunnutai yök!! Tulis jo loma, tai edes joku pieni sellainen hetki, ettei olisi mitään ajateltavaa, eikä edes tietäisi, mikä päivä on!

   Poista
 2. Hei minäkin oli finaalia katsomassa :) Aika ryytynyt fiilis täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiva! Kannustitko jotain tiettyä?

   Poista
  2. UMC: tä. Jyväskylän tyttöjä kun alunperin olen.

   Poista
 3. Ooo ihana asu, tykkään varsinkin tuommoisista housuista :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ne on kivat, tosin vanhemmat tuollaiset jo ehti kulahtaa yllättävän nopeasti :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös