Luonnollisuus on kaunista

Musta olisi kivaa saada vähän vaihtelua tähän hiusväriin, mutta olen päättänyt, etten aio nyt koskea kestoväreihin. Olen saanut aika hyvin omaa väriä näkyviin tyveen ja aion jatkaa sen kasvattamista (ilmainen liukuvärjäys). Sain silloin jokunen kuukausi sitten L'oréralilta Olia-hiusvärejä, jotka siis vieläkin odottavat käyttöään. Yleensä kesäisin aurinko polttaa mun hiuksia ja tekee niistä ylivaaleat, joten värjäys saattaakin sitten olla taas ajankohtainen. Vaan sen näkee sitten, sillä tällä hetkellä en halua värjätä hiuksiani kestovärillä.


Sain kuitenkin Olia-tilaisuudesta myös tämän L'oréal Pastel Soft Rose -hoitoaineen, jolla yritin tehdä tänään pientä sävymuutosta hiuksiini. Olin kyllä tietoinen, että tällainen sävyte toimii parhaiten hyvin vaaleisiin hiuksiin, joten eihän se oikein tarttunut. Hoitoainetta jäi silti vielä yli puoli purkkia, joten siinä vaiheessa, kun kotiudun ulkomailta, saattaa hius jo olla valmis tätä sävyä varten. Tai viimeistään sitten, kun joskus vaalennan hiuksiani uudestaan...
Vaan luonnollisuus. Olen muuten huomannut, että nykyään sitä pyrkii enemmän luonnollisuuteen. Moni bloggaaja on esim. lopettanut hiustensa värjäämisen, tai on ainakin vaihtanut värin lähelle omaa sävyä. Omalla kohdallani saatan välillä käyttää ripsipidennyksiä tai tekoripsiä juhlissa, mutta muuten kuukausittaiset hiustenvärjäykset, hiustenpidennykset, rakennekynnet tai tekokynnet eivät kuulu normaaliin arkeen, jos edes juhlaankaan. 

Moni aina puhuu, että näihin asioihin jää helposti koukkuun, mutta itselleni niin ei ole tapahtunut. Otin hiustenpidennykset pois jo reilu vuosi sitten ja kestovärillä värjäyksestäkin on kulunut nyt yli puoli vuotta. Hiustenleikkuusta on aikaa vuosi ja  rakennekynsiäkään ei ole näkynyt mulla sitten vuoden 2009. En mä silti mielestäni näytä mitenkään epähuolitellulta?


En toki tarkoita sitä, että nämä asiat olisivat pelkästään huonoja juttuja. Jos jollain ihmisellä ei kasva hiukset yrityksestä huolimatta, niin sitten kannattaa kokeilla hiustenpidennyksiä. Sitä paitsi esim. ripsipidennykset ovat luonnollisen näköisinä kauniit, säästävät aikaa, eivätkä pääse leviämään ripsivärin lailla esim. rannalla. Pelkästään käytännöllisyyden takia ne siis houkuttavat (toki saman asian ajaa sitten vedenkestävä ripsiväri), mutta tällä hetkellä mulla on muita rahankäyttökohteita. Tämänpäiväisestä pastellihoitoaineesta ja sen luonnollisuudesta voidaan toki olla montaa mieltä, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Ainut, mihin olen jäänyt hieman koukkuun, on hampaiden pitäminen valkoisina. Sallittakoon se mulle, mutta muuten luonnollisuus kunniaan!

t. Enni

Kommentit

 1. Valkaset vissiin hampaita kuitenki? Miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle teetettiin aikoinaan muotit ja saan valkaisuainetta aina silloin tällöin itselleni. Muotit sopivat vielä, joten kerran-pari vuodessa pidän niitä öisin. :)

   Poista
 2. Minäkin kokeilin tuota pastellisävytettä ja tykästyin siihen kovasti, käytin sitä muutaman viikon. Kirjoitinkin aiheesta blogiini, oman värjäystulokseni voi käydä vilkaisemassa tästä.

  VastaaPoista
 3. Itse rakastan ripsenpidennyksiä sillä helpottavat arkea. Rakennekynsistä taas luovuin 2008. En jaksanut huoltaa niitä :D Hiustenpudennyksiä en uskalla kokeilla, ettei pilaa omia hiuksia. Ja omatkin hiukset kyllä alkaa olee liian pitkät. :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mulla on välillä kans näkynyt silmissä niitä kotitekoisia ripsipidennyksiä ja ne ovat kyllä olleet hyviä kesäisin, mutta ne myös pilaavat omat ripset muutamaksi viikoksi ja jo parin päivän jälkeen ne ovat aika rumat... :D Enkä jaksaisi sitä huollatusrumbaa enää.. mmh. Mutta mulla hiustenpidennykset eivät ikinä pilanneet omia hiuksia. Nekin vaan maksavat ja jos on ennestään tukkaa, niin mitä sitä nyt enää lisää laittamaan. Hyvä totutella siihen luonnollisuuteen.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös