Kengät kengät...

Koska mua ärsyttää käyttää jatkuvasti sanaa sisko, niin sovittiin, että tämä sisko tulee nyt näkymään postauksissa nimellä S. (Vähänkö Gossip Girl?)

Nyt ne löysin. Ihan tismalleen sellaiset sandaalit, joihin olin iskenyt silmäni jo pari kuukautta sitten (koska tämä). Niin kauniit (sanoi S mitä sanoi) ja... niin huonot jalassa! Mun tuuria, niin mun tuuria! S sanoi jo, että voit vaihtaa kohta blogin nimeksi Shoes Suck, koska mikään muu ei tällä hetkellä aiheuta mulle niin paljoa päänvaivaa kuin hyvien kenkien löytyminen. 

Ja niin jäivät kengät kauppaan, vaikka hintalapussa luki vain 20 euroa. Vaan, kun ei askelkaan onnistu ilman kipua, niin mitä järkeä ostaa sellaisia kenkiä? No jaa, kyllä ne itse asiassa olisivat sopineet kaapin päälle koristeeksi...Kauppa oli muuten Lefties. Yksi kaikista (mun mielestä) aliarvostetummista kaupoista Torremolinoksen keskustassa. Jotenkin se vieressä oleva Bershka vaan aina kutsuu sisäänsä, mutta onneksi muistan aina kerta toisensa jälkeen tarkastaa myös Leftiesin valikoiman. Jos jostain muualta bongaan saman kaupan samoine kenkineen, niin toivottavasti se pari olisi sitten parempi mulle...

Me not so happy. :(

Lähdimme jo varhain liikkeelle, koska tänäänhän julistettiin kevään tulevat ylioppilaat ja kirjoitusten tulokset. Kahdentoista aikoihin ajoimme Torren keskustaan asioille ja muutama tunti myöhemmin kävimme syömässä lounaan Benalmadenan rannalla vanhan kantapaikan lähettyvillä. 

Tuossa Rafaelin ravintolassa on tullut syötyä monta kertaa ja eräs varhaisimmista lapsuusvideoistani onkin kuvattu juuri tuossa takapihalla. Videossa valitsen isosiskon kanssa jäätelöä ja hän yrittää salakavalasti saada mua valitsemaan sen pienimmän mahdollisen puikon. "Ota sie tuo, mie otan tuon. Eiku Enni, ota TUO". Lopputulos: Isosisko ja megatuutti, Enni ja kymmenen sentin vaniljapuikko. Harmi vain, että juuri tänään, aikaisen herätyksen päivänä, kumpikaan meistä ei juuri nukkunut ollenkaan. Saman kerroksen naapuri pisti yöllä metelin pystyyn, koska oli ilmeisesti unohtanut avaimensa kotiin, eikä kotosalla ollut muita sillä hetkellä. Naapuri oli sen verran hyvässä kunnossa, ettei ehkä ihan tajunnut aiheuttamaansa meteliä. Neljästä aina seitsemään asti noin 20 minuutin välein kuului oveen hakkaamista ja raivoamista, ja täällä seinät ovat vielä kuin pahvia. Niin pahvia, että kuulen seinänaapurin Facebook-ilmoitukset.

Sellainen naapurirauha! Hyvää viikonloppua kuitenkin kaikille ja muistakaa te kohdella naapureitanne vähän paremmin. Vanhan asuntoni alakerran baarin karaokeillat eivät olleet mitään verrattuna tähän.

t. Enni

Kommentit

 1. Matkakuume senku nostaa lukemiaan...

  VastaaPoista
 2. Lefties on kyllä huippu kiva kauppa, yks mun lemppareita kun sieltä voi tehdä super edullisesti hyviä löytöjä. Bershka taas ei ole parilla viime kerralla tarjonnut mulle mitään. Onko mun maku sitten muuttunut vai mitä, en tiedä :D No oli miten oli mä odotan aina hulluna ennen reissuja että pääsee shoppailemaan. Perus Bershkat, Stradivariukset, Blancot, Sferat, Pull&Bearit ja muut kolutaan kyllä aina 100 kertaa läpi yhden matkan aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama. Eipä kyllä nyt oo myöskän Zara, saati Pull & Bear ollut kovin antoisa. Tai nyt on niin paljon kesähepeniä, ja mä taas yritän katsella jo syksyvaatteita.. Viimeksi tosin kävi niin, että kun lähdettiin tuonne 50km päähän reissuun ja ohimatkalla vierailtiin Velez Malagan ostarissa, niin sieltä sitten löytyikin kaikkea. Eli pitää vaan jaksaa selata muutama liike läpi vähän kauempaa, niin ehkä sitten... Lefties-kauppoja täällä ei vaan hirveän usein näe:(

   Poista
 3. Aivan mahtavan kupeet kengät!!Hitsit muassa harmittaa sun puolesta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin!!! (Miljoona ärräpäätäääää ://)

   Poista
 4. Ite oon kans monta kertaa käynyt Lefties -kaupassa, se on ihan huippu. Niin edullista ja monesti myös hyvän näköist tavaraa! Aika samanlainen kuin H&M mutta kuitenkin vähän erilainen ja vieläkin edullisempi. Aina tarttuu jotain mukaan. :D Vitsi kun pääsis taas shoppailemaan pian Leftiessiin ja kaikkiin muihinkin halppisketjuihin missä Barcelonassa käydessä on tullu shoppailtua, äääh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. Sehän kuuluu Inditexiin, eli samaan vaateyhtiöön kuin Zara, Bershka, Pull&Bear ja Stradivarius. Siellä vaan näyttää olevan vielä tällä hetkellä halvempaa kuin esim. stradivariuksessa. Tai siis mun mielestä vaatekauppojen hintataso on jotenkin noussut ihan huomattavasti, mutta leftiesistä sai vielä toppeja kympillä ja korkkareita 20eurolla.

   Toivottavasti pääset pian! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös