Kasvispyörykät parempia kuin lihapullat?

Voittaja löytyi!

Viimeisenä Hälsans Kök -Buzzauskampanjan aikana testaamani tuote osoittautui itse asiassa aika helmeksi. Mulla oli pieni ennakkoluulo näistä sen takia, etten pitänyt falafel-pyöryköiden mausta, mutta näiden pyöryköiden ohelta olikin ihan väärä. Nämä jos mitkä olivat hyviä, sopivan mausteisia ja taas hyvin lihankaltaisia. Ja sata kertaa parempia kuin mitkään kaupan eineslihapullat.

Buzzaaminen on siitä hauskaa puuhaa, että voi saada itselleen vähän millaisia tuotteita tahansa. Tämä kampanja oli opiskelijabudjettia ajatellen aika mieluisa. Buzzadorina oleminen merkitsi lyhyesti siis sitä, että henkilö saa testattavaksi ilmaisia tuotteita, joista sitten kertoo muille ihmisille oman rehellisen mielipiteensä. Jos sinua kiinnostaa liittyä Buzzadoriksi (se ei itsessään sido sinua mihinkään!) niin käy ihmeessä liittymässä täältä. Suosittelijana voitte halutessaan käyttää minua, nimimerkillä enpa.Valmistin tämän satsin kasvispyöryköitä tällä kertaa uunissa normaalien lihapullien ohessa. En todellakaan tiedä, mitä meidän lihapullasatsille tapahtui tällä kertaa, mutta ei siitä sen enempää. Yleensä ne eivät näytä tuolta...

Niin ne kasvispullat! Jostain syystä niiden ulkonäkö on tehty hyvin samankaltaisiksi eineslihapullien kanssa. No ainakin maun puolesta olisin voinut ihan hyvin luulla syöväni lihaa. Yhtä asiaa vaan ihmettelen, hinta? Eikö näitä oikeasti voisi saada reilulla parilla eurolla, kun nyt ne näyttävät maksavan kaupassa lähemmäs neljä euroa? Mistä se hinta niihin tulee, koska voisi kuvitella lihan olevan yleisesti kalliimpaa.


Rakenne meni tosin ihan täydestä, kuten näkyy. Tässä on nyt hyvä testausaihe yrittää saada poikaystävä tykkäämään kasvisruoasta. Tekaiskaapa tuohon joku soossi päälle, vähän pottumuussia kylkeen, niin "lihaisa" ateria on valmis. Kertokaa sitten mulle, mitä poikkis oli mieltä!
^^ Kumpi näyttää herkullisemmalta ja kumpi oli parempaa? Kasvispullat!

t. Enni

Kommentit

 1. pitäisi kyllä testailla noita! ja kysymys tuosta buzzadorina olemisesta, että vaatiiko se homma omaa blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli hyviä! :) Ei vaadi blogia, mutta jotkut kampanjat ova vain bloggaajille. Viimeksi olin mukana Dove-kampanjassa, eikä se vaatinut blogia!

   Poista
 2. Oon miljoona kertaa meinannut näitä ostaa, mut aina jäänyt hyllyyn. Pakko kyllä hakea testiin - rakastan lihapullia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkäsin ja äiti myös. Toivottavasti maistuu, kerro sitten mielipiteesi! :) Toki oikeatkin lihapullat ovat aina hyviä ja vielä sipulikeittoon tehtynä nam. :P Kasvisruokailijoille tämä on tosin ainakin erittäin kiva vaihtoehto.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös