Kalanruotoletti ja kympin ostokset

Opettelin eilen tekemään kalanruotoletin ja sainkin tehtyä siskolleni aika hienon kampauksen hänen uunituoreisiin hiuksiinsa. Väsäsin sitten elämäni ensimmäisen kalanruotoletin itselleni ja heh tällainen tuli. Kun tuota tuosta vähän vielä sukii ja repii auki, niin eiköhän se ole ihan passeli kampaus ostosreissulle.Vertailin vähän ostosten hintoja pitäen mielessäni sen aiemman postauksen. Tässä vähän esimakua siitä, mitä täältä saa kymmenellä eurolla: Hiuslakka, pähkinöitä, limsaa, omenoita, teetä, maitoa, lakua, tomaattia, kurkkua ja MANSIKOITA, kaikki kympillä! Epäreilua. Ps. Kela maksaa ihan samaa (vai jopa korotettua?) opintotukea tänne täällä opiskeleville.

Tänään myöhemmin mennään vielä elokuviin katsomaan tämä uusi zombiekomedia Warm Bodies, joka tulee kustantamaan kolme euroa henkilöltä.
(Paitsi, ettei mentykään. Tarjolla oli vain espanjaksi dupattu versio...)
 

Mutta mutta valitus sikseen. Pysykää illemmalla kuulolla, sillä tulossa on postaus siskon uusista pidennyksistä ja niiden laittamisesta. Eli jos joku haluaa vielä pikaisesti kohentaa kuontaloaan ennen valmistujaisia, niin täältä pesee vinkkejä!

t. Enni

Kommentit

 1. Tosi kaunis ja siisti letti aloittelijan tekemäksi1 Itselläni meni todella kauan, ennen kuin kehtasin lähteä mihinkään omatekemällä letillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha kiitos! Ehkä auttaa, että olen harjotellut jo tovin ranskanlettejä itselläni... mutta oli seki eka kyllä aika järkky :D

   Poista
 2. Ihana letti! :) Voi että! Oispa itelläki luonnostaan nuin pitkä tukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) oletko miettinyt jatkoja hiuksiin?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös