Eräs päivä

Kylläpä päivät kuluvat nopeasti. Eräskin ilta kävimme juoksuttamassa Thoria koirapuistossa, mutta jostain syystä puisto oli tullessamme ihan tyhjä. Päätimme kuluttaa aikaa ottamalla asukuvia. Itse asu oli taas aika perus, mustat housut ja rento pusakka, lomatyyliä à la Enni. Niiden ohella S napsi musta näköjään lähikuviakin. Kaikki postauksen kuvat on muuten kuvattu sillä ei-järkkärillä, eli Canon Powershot G1 X -kameralla, joka on minulla lainassa Canonin yhteistyösopimuksen kautta. Vaikka kameran tarkennus lähikuvia ottaessa onkin hieman hankala, saa kameralla muuten todella kaunista jälkeä aikaan.Täällä on muuten ihan hillitön Vans-buumi käynnissä, voisin oikeastaan verrata tätä 2000-luvun alussa jyllänneeseen Superstar-villitykseen. Suunnilleen kaikki urheiluliikkeet ja kenkäkaupat myyvät näitä ja lähes jokainen vastaantulija myös kulkee näissä. En varmaan aio itse ottaa osaa Vans-buumiin, sillä siskoni omistaa jo näteimmät mallit, enkä halua hankkia samoja. Sitä paitsi Vansit eivät olleet jaloilleni niin hyvät kuin erään toisen vanhemman merkin vastaavat tennarit. Paljastan ne teille heti, kun saan tilattua jostain omani!

Paitsi tuo glittermalli oli kyllä aika kiva... Ja kallis.
Jaa niin loppuyhteenveto? Jotenkin viime aikoina postausten kirjoittaminen on tuntunut erityisen haastavalta, mutta syytän siitä lomakiireitä. Kuka nyt haluaa tuhlata aikaa postausten tekemiseen lomallaan? Hyvä, että ehtii saada kuvat muokattua ja lätkäistyä ne tänne miniläppärillä, niin on jo melkein tunti kulunut aikaa. Siihen vielä tekstit päälle. Huh. Näihin kuviin ja tunnelmiin, nauttikaa te tulevasta viikonlopusta, nyt mua jo kaivataan.

t. Enni

Kommentit

 1. Mie ostin viime kesänä itelleni vaaleansiniset Vansit kun alennuksella sain. Ne on tosi ihanat ja kauniin väriset, mut ainoo ongelma niitten kanssa on se, etten vaan jotenki osaa yhistää niitä mihinkä vaatteisiin. :D

  Nooh, pysyypähän hyvässä kunnossa kun niitä tulee käytettyä HARVOIN, vaikka mielelläänhän niitä ulkoiluttaisi hieman useamminkin... Pitää vissii kehitellä niiden ympärille joku asu tänä kesänä haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa kiva, ovatko ne juuri tuollaiset mitä kuvissa`ja mistä ostit ne? Mun sisko pitää niitä vähän minkä tahansa kanssa, tyttömäisten mekkojen ja mustien housujen / farkkujen. Kyllä ne mustakin sopii aika hyvin melkein miten tahansa!

   Haha joo:D Tosin jos nyt käytät niitä niin voit pitää itseäs Vans-edelläkävijänä Suomessa, niitä ei vielä hirveästi näy katukuvassa ainakaan tuolla pikkukaupungeissa :D

   Poista
  2. Ne on just tommoset perus-Vansit, Blue Bellit nimeltään tai väriltään, kumpaa se nyt ikinä tarkoittaakaan, ja bEllesiltä tilasin. :)

   http://www.office.co.uk/images/product/zoom/24827073_z1.jpg eli tommoset!

   Miekin nyt sit eilen inspiroiduin sen verran, että vetäsin ne jalkaan kauppareissulle farkkujen ja t-paidan kaveriksi. On varmaan ihan tottumiskysymys, että näyttääkö ne hyvältä kun mieki oon niin tottunu ohutpohjasempien tennareiden ja ballerinojen käyttäjä, että osuu heti omaan silmään vähän erilainen kenkä siinä jalassa. :D Jos tässä kesän mittaan tottuisi. :D

   Poista
  3. Joo noi on hienoja! Käytä ihmeessä! Ihanat on :)

   Poista
 2. Voi että mitä kenkiä yam! Sinä niin törkiän kaunis!!!<3

  VastaaPoista
 3. Miten oot päässyt Canonin kaa yhteistyöhön?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös