Ennin uusissa kengissä

Paita on ihana ja ovat nuo kengätkin kyllä! Ainut huono puoli tässä valkoisessa topissa on se, että sen kaula-aukko on pieni ja paitaa pukiessa pitää olla todella huolellinen, ettei yhtään meikkiä tuhriudu siihen. Eilen olin jo ihan hädissäni ja luulin, että pilasin paidan, mutta onneksi meikki irtosikin hyvin miedolla pesuaineella. 

Eiliset asukuvat otettiin Miramar-ostoskeskuksen parkkialueella ihanassa vastavalossa. Kamerana toimi Canonilta medialainassa oleva Powershot G1 X (yhteystyösopimus), joka ei muuten ole järkkäri, ja johon ei saa vaihdettua objektiiveja. Vaan saimme kyllä todella kivat asukuvat otettua käyttäen isoa aukkoa ja zoomia. Katsoin uusimmasta Blogi TV -jaksosta vinkkejä asukuviin ja siinä mainittiin, että asukuvien ottaminen muilla kuin järkkäreillä on lähes mahdotonta. Taas piti ottaa haaste vastaan ja S made it! Ylin oli ehkä paras näistä.


Voi ei. Kaikki lukijani varmaan tietävät koiramme Cocon. Kuulin juuri äsken, että Cocolla oli ollut toissapäivänä vakava läheltä piti tilanne, sillä se oli lamaantunut täysin juoksennellessaan pihalla. Sille oli annettu punkkiainetta vähän aikaisemmin. Yhtäkkiä sen katse oli samentunut ja ikenet muuttuneet sinisiksi. Ihan kamalaa, Cocolle on meinannut käydä todella huonosti! Säikähdin todella paljon, kun kuulin asiasta. Tällä hetkellä Coco ilmeisesti voi taas hyvin, ainakin toistaiseksi, sillä kohtaus oli mennyt lopulta ohi. Ihan hirvittävää. Tuli heti ikävä Cocoa. :(

Muutama päivä sitten muuten poistin myös Thorilta punkin korvasta. En ollut sitäkään tehnyt ikinä ja oli kyllä aika hurjaa. Ainakin näytti, että punkki irtosi ihosta kokonaan. 

t. Enni

Kommentit

 1. Voi Cocoa :S Kurja juttu, onneksi pikkuinen on nyt sitten kunnossa! Noi punkit on kyllä harvinaisen ikäviä! Koko kesän saa taistella niitä vastaan. Etenkin, kun koira on sellainen lehmän kokoinen, niin tarttumapintaa punkeille löytyy.

  Ja tuo viimeinen kuva sinusta on i-h-a-n-a! Näytät säteilevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan hirveää, en tiedä johtuiko siitä punkkiaineesta. Ja noi punkit on niin ällöttäviä, eikä meillä ollut oikeita pihtejä, niin otin vaan pinseteillä:( joo varmasti!

   voi ei kiitos paljon! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös