Ei menny niinku Strömsössä

Näiden iloisten iltalenkkikuvien jälkeen on ehtinyt sattua taas vaikka mitä. Kyllä meitä koetellaan.  Pari päivää sitten eräs toinen auto halusi tehdä hieman lähempää tuttavuutta kanssamme ja siitä muistona on nyt rikkinäinen etuvalo ja rutussa oleva sivupuskuri. Tuon jälkeen emme ole enää ajaneet uskollisella menopelillämme, sillä odotamme viestiä vakuutusyhtiöstä.
Illalla kävimme kuitenkin siellä iltakävelyllä rantakadulla. Koska sää muuttui vähän viileämmäksi, laitoin päälleni jotain uutta ja juuri sitä neonväriä, jota niin välttelin. Takinkääntäjä, tunnustan! Paita on Blancosta, alennuksista. Onnistuin kuitenkin vähättelemään auringon vaikutusta päivällä ja ehdin jo kärähtää rintakehästä. Tyhmä minä, olisi vaan pitänyt laittaa tuota kolmekymppistä aurinkorasvaa.
? :D


Tänne salille ostin muuten viikkokortin. Treeniaikaa on siis vielä ensi sunnuntaihin asti ja suunnitelmissa olisi käydä kuntoilemassa tuolla vielä ainakin viisi kertaa. Siellä on sitä paitsi poreamme!

Loppuun haluaisin vielä jakaa juuri keksimäni halvan hipsterkuva-vinkin! Maailma näyttää niin paljon kauniimmalta vaaleanpunaisten lasien läpi, kirjaimellisesti. Pilvetkin ovat vaaleanpunaista hattaraa.

Ohje: Ota kuva värillisten linssien läpi, tässä tapauksessa melkein aitojen pinkkien Ray-Ban-arskojen läpi.


Toivottavasti teillä on ollut vähän parempi päivä. Minä ja S katsotaan nyt Gossip Girl ja yritetään unohtaa nämä kaikki vähän ikävämmät asiat. Kivaa viikkoa kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Siistin näkösiä noi aurinkolasien läpi otetut kuvat! Voisin itekki kokeilla, kiitti vinkistä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento asu! :) Voi ko tulee haikuli Espanjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Byhyy :( Voi kun sais kaikki tyhmät asiat nyt vaan pois päästä ja voisi edes nauttia tästä lomasta..

   Poista
 3. Voi kuinka kurjaa toi auton törmäily teihin :( Mukavampaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. tulee niin paljon haittaa tästä, kun joutuu maksamaan matkustamisesta siksi, että joku törmäsi autoomme. Kiitos, toivottavasti tämä tästä paranisi vielä... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös