Down to the river

Pari päivää sitten täällä oli vähän epävakaista säätä, joten ulos lähtiessä oli aina vähän vaikeaa päättää, mitä sitä pukisi. Tiedossa oli kuitenkin kahluureissu, joten varustauduin taas tuohon samaan (ja ainoaan pitkään) leotoppiin.

Ainiin, sijaisautoa emme vielä saaneet, mutta onneksi auto on nyt korjauksessa. Ja siis meillähän ei ole enää etuikkunaakaan autossamme! Oli ihan kivaa mennä katsomaan autoa, kun sinne oli murtauduttu ja katu oli täynnä lasinsiruja. Jostain syystä mitään ei viety, eli ehkä joku oli vain vailla yöpaikkaa, tai sitten joku hautoi meille kostoa haha. C'mon jättäkää Corsa rauhaan!

Haluaisin ihan hirveästi uuden objektiivin, mutta nyt kun katson näitä kuvia, niin näissä vanha objektiivini kuitenkin näyttää toimivan edelleen ihan hyvin. Sigma 17-70 mm f/2.8-4 Macro OS sen kuin puksuttaa. Vähän aikaa sitten pelkäsin, että kameran tarkennus oli alkanut takkuilla, mutta taisin olla väärässä. Toki mua haluttaisi hommata joku superhyvä objektiivi, mutta ei ehkä näillä tuloilla. :D Eivätkä ne parhaimmat laitteet (tässä tapauksessa kamerat ja objektiivit) todellakaan takaa laatua, vaan niitä pitäisi myös osata käyttää. 

t. Enni

Kommentit

Lue myös