Colorido

Eilisiä kuvia varten tutkin vähän tarkemmin kameran terävyys- ja värikylläisyyssäätöjä ja muokkasin niitä näin. Mua on välillä ärsyttänyt kuvien harmaus ja sinertävyys, sillä sen muokkaaminen jälkeenpäin on välillä yllättävänkin haastavaa. Vasta nyt älysin, että kaikkien muiden perussäätöjen ohella kuvia voi tietysti terävöittää ja värikyllästää jo ennen koko kuvan ottamista. Kuvien terävöitys tosin teki joistain kuvista vähän mössöä, enkä oikein tiedä miksi. Aika hauskalta nämä silti näyttävät, kuvat ovat lähes alkuperäisiä. 
E: I look old...

S: Put some clothes on

E: ha?


(Kuuli: I'm so cold)


Eilen oli vähän pilvinen ja sateinen päivä (kyllä, mulla on kuvissa takki päällä ja vettä tihutti). Mun tuuria, että osuu lomapäiville huonompaa säätä. Ilmeisesti siellä Suomessa on jopa ollut paremmat säät kuin täällä! Näinä pilvisinä päivinä on kuitenkin ollut hyvää aikaa käydä salilla ja muilla asioilla. Eilen oli salipäivä ja treenin jälkeen rentouduttiin poreammeessa lilluen ja saunomalla. Tänään oli lepopäivä, joka kuluikin siivotessa ja Thorin kanssa ulkoillessa.
Huomenna tulee olemaan taas asioidenhoitamispäivä, koska auto taitaa viimeinkin päästä korjattavaksi. Toivottavasti törmäilijän vakuutus kustantaa tämän huvin ja auto saadaan korjattua, sillä olisi aika kurjaa, jos auto menisikin lunastukseen. Tosin, koska olemme Espanjassa, mitä vaan voi tapahtua. Ehkä kolaripaikalle onkin yllättäen käyty laittamassa kolmio...

Jos kaikki nyt menee kuitenkin kuten pitää, niin saamme laina-auton korjauksen ajaksi. Tämä tulisi helpottamaan aika huomattavasti arkeamme, sillä tulevina päivinä olisi tiedossa mm. muutto ja pari reissua lentokentälle! Ilman autoa se tulee olemaan aika vaikeaa. 

Että tällaista. En tänne tullessa ihan arvannut, että näin paljon tulee sattumaan ja tapahtumaan. o__o

t. Enni 

Kommentit

  1. Heh, joskus sitä kuulee väärin :)Kivoja kuvia, itse en osaa muokata ollenkaan näitä kuvia, ja muutenkin tarvitsisin lisätietoja valokuvaamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin että HA?! :D Kiitos, mulla on täällä aika paljon niitä ohjeita, kannattaa katsoa tutoriaaleja! Ja kamerassa jo voi niitä muokata, eli tutustu vaan manuaaliin, niin saatat hämmästyä:D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös