Testissä: Canon EOS M

Tarpeeni pienestä kamerasta kuultiin, nimittäin Canon lähetti mulle medialainaan Canon EOS M -järjestelmäkameran. Heti aluksi olin jo hukassa, sillä mietin, että missä kaikki säätönapit ovat?! Hetken ohjekirjaa selailtuani tajusin, että tässähän oli kosketusnäyttö... En mä tuommoisiin hienouksiin ole tottunut. 

Kuvanlaadulta tämä pesee mun pikku pokkarin (Canon sekin) ihan mennen tullen, mutta ei se ihmekään ole. Onhan tämä paljon laadukkaampi kamera, vaikka kokoero onkin aika pieni. Ensimmäiseksi säädin syväterävyyden, jonka saikin näppärästi päätettyä asetuksista ilman aukon valintaa tms. Tässä kamerassa on tällä hetkellä kiinni kiinteä 22 mm laajakulmaobjektiivi, eli syväterävyys toimii silti näinkin kauniisti (pokkareissa vastaavaa on vähän vaikeampaa toteuttaa ainakin ilman zoomia). Palaan yksityiskohtiin kuitenkin myöhemmin, jahka pääsen tutustumaan kameraan paremmin! 
Katsokaas vielä meidän potilasta. :( Poitsu oli niin notkea, että pääsi nuolemaan haavojaan pienemmällä kaulurilla, joten otettiin sitten järeämmät systeemit kehiin! (Ps. Kuvattu puhelimella.)


Hei jos teillä tulee jotain erityistä mieleen tuosta ko. kamerasta, niin kysykää! Tutustun siihen ja kerron sitten miten mikäkin toimii!

t. Enni

Kommentit

Lue myös