Pilotilla ulkona

Mitä, onko tämä nyt se aika, kun saa vihdoin ottaa kevättakin käyttöön? Kiirehän tässä kohta tulee, sillä näyttää pahasti, että missaan kauneimman kevään ja näin ollen myös välikelin takit. Siksi otin ilon irti heti, kun lämpömittari sen vaan salli ja puin Blancon mustavalkoisen pilottitakin. Oli niin lämmin, että jopa mä tarkenin lyhythihaisella. Nyt niitä räntäkelejä vaan odotellessa...Olen muuten huomannut, että keväällä pitkistä villatakeista on aika vaikeaa irtautua (ja onhan tuolla vielä aika kylmä aamuisin ja iltaisin). Sitten yhtäkkiä tuleekin pari hellepäivää ja ainakin viime vuosina Helsinkiin kiiruhtaessa touko-kesäkuun vaihteessa huomasin olevani ainoa, joka enää piti täyspitkiä housuja jalassa. Muilla oli päällä caprihousut tai hame, kun mä samaan aikaan sinnittelin vielä edes hieman lämpimämmän tekonahkatakin kera (mulla on kyllä aina kylmä). 

Kevätvaatteet eivät siis mun mielestä saa oikein tilaisuutta Suomessa, vaan se on joko tai. Kylmä tai kuuma. Silti on pakko yrittää ja tämä pilotti saa luvan auttaa siinä tehtävässä.


Mä tässä juuri äsken lunttasin, että mikäs päivä se olikaan viime vuonna, kun kuvailin kirsikkapuita. 14.5! Saa nähdä ehtiikö tässä kolmessa viikossa syntyä samanlaista kevättä, sillä mua haluttaisi kovasti kuvata tänäkin vuonna cherry blossomia, mutta kohta en enää ehdi.

Kevät, ala nyt tulla!

t. Enni

Kommentit

 1. Tulin vastavierailulle, sulla on kiva blogi! Kiva takki, ja kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva,sulla on myös kiva blogi. :)

   Poista
 2. Kaunis asu ja voi että miten kaunis ja inspiroiva blogi sinulla!! :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös