No Panic

Paniikki ohi, tiedostot toimivat ainakin toistaiseksi. Nyt mä kyllä missaan kultsi, sä oot liho -ohjelman, mutta menköön. Tyrkkäsin kuitenkin ulkoisen kovalevyn uudestaan kiinni tietokoneeseen ja fiksuna tämä ilmoitti heti, että jotain on vialla. Korjataanko? No korjataan! Muutaman sekunnin kuluttua kaikki toimi yhtä hyvin kuin ennenkin ja kuvat olivat entisellään. Vika oli siis koviksessa.

No ihan alimmasta kuvasta näette, että tilanne siis pelastui.




Takki: Zara

Paita: Reserved / H&M

Farkut: JC

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Tennarit: Converse

Koru: Pull & Bear

Arskat: H&M


Aamulla sen sijaan mulle kävi taas klassisesti, eli sekunti ennen lähtöä huomasin paidan olevan likainen... Tämä on yleistä mulle siksi, etten omista pesukonetta, enkä pysty pesemään pyykkiä kuin käsin täällä Riihimäellä. Sitä varten taas kerään aina kasan vaatteita, jotka pesen kerralla. Tämä oli varmaan ollut sitten odottamassa sitä tulevaa pesukertaa...

Ja katsokaa, kevät tulee ihan varmasti, koska uskaltauduin pukemaan Conssit!


No nyt linnoittaudun sohvalle iltapalan kanssa. Täytyy sanoa, että kaikkien niiden syötyjen pääsiäsmunien jälkeen nämä tämän viikon jumpat ovat tuntuneet jokseenkin kuolemalta. Äsken kävin tanssimassa ja pumppaamassa, eilen taas oli kahvakuula. Miten se tuntuu siltä, että ihan pienikin tauko palauttaa sut aina takaisin lähtöpisteeseen?

t. Enni

Ps. Illan Cococevennys!



Muistakaa linkittää bloginne tänne, vielä on aikaa!

Kommentit

 1. Ihana video:> coco on niiiiin söpö!
  +taas aivan upeita kuvia susta:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vähä hölmö...! :D Ääh voi ei, kiitos paljon <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös