Kummin ristiäisasu

Meillä oli eilen varsin modernit ristiäiset, sillä yksi kummi osallistui niihin 4000km päästä Skypen avustuksella. No mutta, tältä se mekko näytti. Olin epäillyt niin pitkään peplum-helman toimimattomuutta mun kohdalla, mutta tämä mekko kyllä muutti mieleni ja nyt mietinkin, että pitäisi hommata tällaisia useampiakin. Vaan jos ei muuta löydy, niin tulevan kesän juhliin varustaudun varmaan sitten tähän samaan mekkoon. Löysin tämän Riihimäen Hennesiltä 15 eurolla.

Mekko & Bleiseri: H&M

Korkkarit: Minna Parikka

Laukku: Design by IVANAHelsinki

Korvakorut: Gina Tricot


Tilasimme Fazer Amicalta macarons-leivoksia juhlia varten. Emme saaneet sinertävän värisiä, mutta nämä kelpasivat kyllä. Niin hyviä! Yllä näkyvä laukku on sen sijaan tilaajalahja, sillä äitini tilaaman Divaani-lehden mukana sai tuon IVANAHelsingin laukun. Tuo on itse asiassa paljon parempi tilaajalahja kuin se Olivia-lehden* mukana tuleva Minna Parikan Oh My Dear -kukkaro, sillä tälle tulee olemaan käyttöä varmasti paljon enemmän. Olivia-lehden* tilaajalahjaa enemmän tulen kuitenkin kaipaamaan kyseistä lehteä. Seuraava numero taitaakin olla tilaukseni viimeinen.
Tänään pitää vielä raahautua elokuviin katsomaan Iron Man 3, sillä lahjaksi saadut joululahjaliput Finnkinoon vanhenevat ensi viikolla! Voi siis olla, että tiistaina tulee tehtyä vielä yksi leffareissu Vantaalle. Ensi viikolla on myös tiedossa viimeiset jumpat Locomotionilla ja lisää pakkausta muuttoa varten. No, sen lisäksi tulossa on myös neljä tenttiä, josta kaksi ensimmäistä on ensi viikolla. Tänään pitäisi varmaan vähän kerrata niitä varten...

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

 1. tosi kaunis toi sun asu! Punainen raikastaa sitä ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Ja noi kengät ovat ihan täydellisen ihanat!!

  VastaaPoista
 3. Todalla upea tuo mekko ♥ Sopii sulle niin täydellisesti kaunokainen!:)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voihan sentään. Pelkästään tuo sun aito hymy ihanissa kuvissa saa mut liittymään sun lukijaks! :) Tosi kaunis tuo mekko. Sopii kyllä heti ko nenä päähän. :) Pitäis itekki löytää joku namu peplumleninki kesäks..hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos ihana! Joo, Hennesillä on ollu aika kivoja ja sitten Mona's Daily style -blogissa oli myös yksi ihana peplum, jollaista himoan itsekin!!

   http://www.monasdailystyle.com/2013/04/peplum-helmaa-ja-hopean-saihketta.html

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös