Hälsans Kök

Pääsin Buzzadorin kautta mukaan Hälsans Kök -kampanjaan ja sain tilaisuuden testata merkin kasvisruokia. Buzzadorina oleminen merkitsi siis sitä, että saan testattavaksi tuotteita, joista sitten kerron muille tällä kertaa blogin välityksellä. Jokaisen testaajan tulee kertoa tuotteesta oma rehellinen mielipide. 

Opiskelijabudjetti kyllä kiittää kampanjaa. Eilen syötin itselleni ja perheelleni Hälsans Kök Kasvispihvejä ja Hälsans Kök Falafel -pyöryköitä. Ensinnä mainittu oli oikein namia, mutta falafel-pyörykät olivat vähän liian mausteisia omaan makuuni. 


Hälsans Kök -tuotteita kuvaillaan näin:

"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!

Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitorahka noin 10 g/ 100g."Tein ruoaksi ruishampurilaisia, enkä juuri mainostanut, että väliin oli tulossa kasvispihvejä. Yksi henkilö luuli syöneensä lihaa ja toinen tokaisi, että harmi. Hänestä nyt ei ikinä saa kasvissyöjää, mutta muuten kuitenkin kaikki nauttivat hampparistaan. Eikä näitä tuotteita varten tarvitse olla kasvissyöjä. Mulla on tapana pitää viikossa ainakin yksi kasvisruokapäivä ihan näin luonnonkin kannalta.

Ja oli oikeasti hyvää, siis ainakin nuo kasvispihvit! Koostumus oli hyvin lihankaltainen ja voitti mennen tullen kaupan kylmähyllyjen einespihvit.


Seuraavaksi testiin tulee vielä kasvimureke (vrt. jauheliha) ja kasvispyörykät. Jos ne ovat lähelläkään tätä kasvispihvin makua, niin nam.

Mikäli Buzzadorina oleminen kiinnostaa, niin lisätietoa saat täältä. Jos haluat liittyä mukaan, niin olisi hienoa, jos voisit mainita käyttäjätunnukseni (enpa) rekisteröintisi yhteydessä!

t. Enni

Kommentit

  1. Nami! Olisi kyllä itsekin voinut tehdä ruisleipiin nuo hampparit, mutta noh. Yllättävän hyviä pihvejä, ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Meillä ei ollu oikeita hampparileipiä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös