Glitterkynnet

Keikka-asua ostaessa tein pienen heräteostoksen ja ostin glitterlakan. Mulla on ennestään vain yksi tuollainen lakka ja pidän näissä glitterlakoissa juuri siitä, että ne  ovat aika kestäviä. Hyvä, että näitä saa pois edes kynsilakanpoistoaineella (josta muuten tulikin mieleeni, että pitäisi testata se uusi lakanpoistosysteemi...). Mulla oli alun perin suunnitelmissa tehdä pohjaväristä vaaleanpunainen, mutta enpä sitten löytänyt yhtään sopivan väristä lakkaa. :(

Niinpä tein pohjan Claire´s -merkin beigellä lakalla ja sen kuivuttua lisäsin päälle vielä yhden kerroksen Chanelin Frenzyä tekemään kokonaisvaikutelmasta hieman kylmemmän. Sen jälkeen lakkasin kynnet glitterlakalla viistosti. Hetken kuivumisen jälkeen lisäsin vielä toisen kerroksen kimalletta ja annoin kynsien kuivua kunnolla. Lopuksi maalasin kynsiin vielä läpinäkyvän lakan, sillä ilman tätä kerrosta glitterpinta jäisi ikävän tuntuiseksi. Valmis!
Ensi kerralla testaan tätä vaaleanpunaisella pohjalla. Tosin pohjaväri ei oikeasti näytä noin keltaiselta, joten sopii se näinkin!

t. Enni

Kommentit

Lue myös