Cocon cengissä & remmissä

Viime aikoina te lukijat olette olleet niin innoissanne Coco-postauksista, että olenkin ajatellut hieman muuttaa blogini suuntaa. Uudistukset tulevat koskemaan niin nimeä kuin blogin yleisiä aiheitakin. Olen ajatellut jättää lifestylen, muodin ja valokuvauksen vähän taka-alalle ja keskittyä enemmän Cocoon. 

Postaukset tulevat siis käsittelemään erilaisia Cocoon liittyviä asioita, kuten Päivä Cocon Canssa, Coco suosittelee, Cuukauden Coco yms. (joita onkin täällä jo välillä vilahtanut). Coco myös olisi pääosassa jokaisessa postauksessa ja tietysti unohtamatta Cocon henkarit -tyylisiä postauksia, sillä hänellehän on tässä ajan mittaan jo kertynyt ihan julkaisemisen arvoinen garderoobi. Pysykää kuulolla! Coco ciittää cuvan ottajaa!

Coco cuittaa ja toivottaa caicille hyvää aprillipäivää!

t. Coco

Ps. Muistakaa linkittää bloginne!!

Kommentit

 1. onneksi tänään on aprillipäivä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis häh, onko mun ideassa jotain vikaa?? ;DDD

   Poista
 2. onko mielestäsi 3 vuotta 450D:llä kuvanneelle seuraavaks kameraksi sopiva canonin 60D?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu mitä kuvaat, valokuvia vai videota? 60D:hän on lähestulkoon sama kamera kuin 600D ja 60D taas on lähes sama kamera kuin 7D. Ne kaikki ovat samalla kroppikennolla varustettuja kameroita pienine lisäeroineen (ja kokoineen). Objektiivithan tekevät myös paljon, millaisia sinulla on?

   Jos sinulla on hyviä objektiiveja ennestään ja haluat edullisemman kameran, niin ota 650D tai jopa 600D, rungon saa esim tällä hinnalla:

   http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/847512
   600D pakettiobjektiivilla: http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/502136

   Miksi itse en aikoinaan valinnut 60D:tä oli se, että pidin sitä liian samanlaisena 600D:hen verrattuna, enkä tarvinnut kääntyvää näyttöä silloin (nykyään voisin kyllä olla iloinen siitä). Silloin tuntui tyhmältä maksaa lähes samasta kamerasta satasia enemmän. Kun kuitenkin päädyin 7D:hen, arvelin, että sen ero taas 600D:hen verrattuna on jo niin huima ja kamera olisi minulla niin kauan kuin se vaan toimii. Ja halusin itselleni ammattimaisemman kameran!

   Mieti siis mitä ominaisuuksia tarvitset ja kuinka paljon olet valmis kameraan käyttämään rahaa, ja tarvitsetko pelkän rungon vai myös objektiiveja! Objektiivit nimittäin ovat yksi kuvanlaadun tärkein tekijä. Katso vaikka tätä 400D:llä otettua kuvaa:

   http://enninkengissa.blogspot.fi/2012/07/teravempia-kuvia.html
   Alin sudenkorento on 400D:llä otettu. Perhoskuvat 7D:llä.

   60D on siis suunniteltu 550D:n ja 7D:n väliin, eli 600D alkaa siksi olla jo aika lähellä tuota samaa kameraa, puhumattakaan 650D:stä!

   On vaikea vastata kysymykseen pelkästään näillä antamillasi tiedoilla, sillä en tiedä kuinka aktiivisesti kuvaat, tai mitä kuvaat ja haluatko siirtyä ns. "ammattimaisempaan" suuntaan? Jos haluat ehdottomasti siirtyä kymppisarjaan, niin silloin tiedät vastauksen itsekin! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös