You Could Be The One

Puhun otsikossa farkuista. Sä voisit olla se oikea, mutta et kuitenkaan ole. En ole törmännyt parempiinkaan tässä vuoden aikana, joten kävin noutamassa Cubuksesta samanlaiset mustat, hetken hyvinä pysyvät 20 euron farkut, jotka jo ennestään omistan.

Ne nyt tällä hetkellä vaan ovat parhaat istuvuudeltaan ja hinnaltaan. Hinnan perusteella niille ei voi kovin pitkää käyttöikää luvata, ja kuten näkyy, päällä olevista farkuista väri on jo haalistunut ja kankaan elastaani kulunut. Aion olla tällä kertaa hieman varovaisempi uuden parin kanssa. En aio pestä niitä yhtä usein, tai itse asiassa aion välttää pesua ihan viimeiseen asti. Jos ne silti kulahtavat, niin sovitaan sitten, että olen käyttänyt niitä jo parinkympin edestä. 

Takki: New Yorker

Farkut: Cubus

Kengät: Merkal

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Huivi: Blanco


Päivän luontokuvat Check! Fasis lähti lentoon. 

Fasaanilla, kuten niin monillakin muilla asioilla, on lempinimi Ennin maailmassa. Hapsu, mansu, nuuteli, nananas, muffari, vanunus, salminakki, Cooke (Pooke Looke), Fiuna, mami, papi, leopold, lubsut, kanel yms. Selitän mielelläni mitä mikin tarkoittaa, jos jotakuta kiinnostaa!

Pliis kertokaa mulle teidän antamia lempinimiä, niin tiedän olevani normaali.
Cubuksella oli muuten tuollainen housutarjous meneillään Willassa Hyvinkäällä, eli viidennet housut saa ilmaiseksi. Tarjous kattaa koko Cubuksen valikoiman. Ja vaikka se kivalta kuulostaakin, niin musta tuntuu, etten ehdi reilun kuukauden aikana löytää enää muita hyviä farkkuja.

Vaan tarttui mukaan jotain muutakin: ylläripylläri musta pitsipaita New Yorkerista. Mikä siinä on, että kaikki muut värit näyttävät niin typeriltä päällä ja kaikista kauneimmalta ja eleganteimmalta näyttää ihan vaan se perus musta? Mun päässä se vika kai on...

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös