YO-mirri

Kävin tänään Helsingissä ihastelemassa Kirsi Nisosen ja BOB Helsingin suunnittelemaa YO-mirriä, joka on siis niin uusille kuin vanhoillekin ylioppilaille tarkoitettu rusetti. Mikäli henkilö mielii laittaa itselleen erikoisen kampauksen juhlapäivänä (tai esim. vappuna), YO-lakki ei mahdu päähän. Tällöin YO-mirri tarjoaa vaihtoehdon. Paikalla oli tietysti itse Kirsi Nisonen ihastuttavine kaulakoruineen (ja mirreineen). Muistatte ehkä, kun viime vuonna kirjoitin YO-laketista. Huhtikuun alussa kauppoihin ilmestyvä YO-mirri on siis samalla periaatteella valmistettu tuote, erona vain kohderyhmä. Kun naiset kerran voivat hankkia itselleen laketin, niin nyt miehetkin voivat hemmotella itseään mirrillä. Tilaisuudessa itse asiassa mirritettiin muutamia miespuolisia henkilöitä.


Tapasin tilaisuudessa myös uusia ihania tuttavuuksia, mukaan lukien HAIDI-blogin Heidin, Vogue is only paper -blogin Valtterin sekä ELLE-lehden harjoittelijan Saijan. Kiitos mielettömästi erinomaisesta seurastanne!
Luonnollisesti lähdin tapahtumasta yhtä mirrin rikkaampana ja nyt pohdinkin, että kenelle oman mirrini luovuttaisin. Alkaa kuulostaa taas vähän kaksimieliseltä, joten vaihdetaanpa aihetta. Joka tapauksessa YO-mirrejä saa siis pian kaupoista ja hinta on noin 40 euroa! Tässä ihana lahjavinkki valmistuvalle nuorelle.

Ja vielä päivän asudetaljit:
Säät sallivat Chanelin!!

Ps. Kannattaa tsekata vielä ylioppilasaiheinen Kirsi-Marja Mobergin Kasvoomi-kortti, josta löytyy kuvia ja lisää juttua myös täältä!

t. Enni

Kommentit

  1. Kiitos kuule itsellesi vain ihanasta seurasta! Tosi kivaa oli!!:)) Postaan huomenna jotain tästä päivästä, ja linkkaan sun blogin sit siihen! Kirjotit niin paljon ja kivasti täst päivästki niin pääsee sit tänne lukemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa ja toivottavasti nähdään vielä uudestaankin! Oi tosi kiva juttu, kiitos paljon sulle jo etukäteen! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös