Vähän väsyttää

Onko pakko jos ei jaksa? Näin hienoja kuvia tuli sitten tänään napsittua pokkarin itselaukaisijalla. Tajusin vasta nyt, että hitsi toihan ottaa myös kolmen kuvan sarjaa kymmenen sekunnin viiveellä. Helpotti hommaa huomattavasti, mutta sitten tuloksena oli myös kolme epätarkkaa kuvaa. No, ehkä ne sopii tähän päivään, on meinaan vähän väsynyt nassu eilisestä valvomisesta.
Siinä on mun tsemppaaja, Twiggy. Eikö jo senkin ilme kerro, että tänään on vähän saamaton päivä? Katsotaan, jos tästä jaksaa raahautua koululle ja jumppaan vielä jossain vaiheessa.H&M / H&M / Cubus

Katsokaa, en mä ihan laiska ole! Tämä kuva on otettu sunnuntaina salilta oman hoover-ennätykseni jälkeen. Maanantaina jatkoin kuntoilua vielä kiertoharjoittelun merkeissä, jotka muuten olivat ehkä elämäni rankimmat treenit ikinä. On ollut vähän rekan alle jäänyt -fiilis sitten maanantain. Ohjaaja otti mut silmätikuksi spinning-pisteellä (btw, vihaan kuntopyöräilyä) ja eiköhän hän laittanut kisan pystyyn. Tarkoituksena oli polkea minuutti ihan täysiä ja siinä vaiheessa, kun tuntui, että minuutti on aivan varmasti kulunut, hän huusi: "vielä kymmenen sekuntia!" Mitääh?! Puolen minuutin jälkeen hän jatkoi: "Viiiiiiiisi...... ... neeljä...."

Jep, rekan alla oltiin.

t. Enni

Kommentit

Lue myös