Uusi statement-koru

Löysin eilen Lindexiltä harmaaseen college-paitaani sopivan statement-korun, joka pääsee heti tänään käyttöön. Jostain syystä mulla on tällä hetkellä kadoksissa kaikki muut isot kaulakorut (tai no ehkä ne vaan ovat jääneet toiselle paikkakunnalle). Vaan hitsi, miten paljolta tuntuukaan maksaa 18 euroa (rihkama)kaulakorusta. Viimeksi ostin alesta kolmella eurolla edelliset luottokorut ja sitä ennen taisin maksaa kuparisesta metallikorusta Kappahlin loppualeissa kaksi euroa. Toisaalta alennuskorujen takia en ole hirvittävästi asusteisiin upottanutkaan rahaa, joten sallittakoon tämä poikkeus. Koruhan on mitä ihanin! :)Ja onneksi on Espanja, halpojen tuotteiden maa. Toinen ihmetystä aiheuttava asia löytyy nimittäin tästä. 

Nämä silikoniset päkiäpohjalliset maksavat Suomessa helposti lähemmäs kymmenen euroa (!!), ainakin kenkäkaupoissa. Yksi reissun must do -juttu onkin hamstrata näitä silikonisia pohjallisia paikallisista kiinakaupoista. Omistan tällä hetkellä varmaan yli kymmenet pohjalliset, osa on kylläkin jo hukassa ja osa odottamassa omissa kengissään. Varmasti moni muukin on tutustunut näihin, sillä näiden avulla sitä jaksaa aina seisoa/kävellä vähän pidempään. Ja eihän noin euro tällaisista ole juuri mitään...


Yhtä halvat pehmusteet ostin uusiin nahkakenkiini, sillä niissä nimittäin hankaa yksi sauma kantapäätäni aika pahasti. Tällaisen kun laittaa saumakohtaan, niin hankaus loppuu. Kysymys kuuluukin, että mikä liima olisi niin tehokasta, että pehmusteen saisi liimattua saumakotaan kunnolla kiinni? Pikaliima ei toiminut, joten pitäisikö sitten yrittää vaan ommella se jotenkin, vai käyttää kenkää suutarilla..?

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös