Sokeriton karkki -kuukausi + kevätkengät

Ihanaa naistenpäivää vielä kaikille! Mitenkäs meinaatte viettää sen? Lahjottiinko teitä, vai ei? :D Mä sain pasteijoita. Jep, kesäkuntoon 2050.

Mä ehkä luistankin sen verran mun karkittomasta kuusta, että taidan hyväksyä Lidlin Bentol-merkkiset sinisessä rasiassa olevat salmiakkipastillit osaksi viikonloppuani. Ne ovat sokerittomia, mutta aivan sairaan hyviä. Vähän kuin ne Läkerolin mustat pienet rasiat, maku on aika lähellä niitä! Voisin oikeastaan sanoa, että nämä Bentolit ovat jopa aavistuksen parempia. Enkä ole ainoa, katsokaas vaikka tämä Rahkamuijan salmiakkitesti!

Tässä menneinä päivinä olen myös ehtinyt suojata uusimmat kenkähankintani, jotta kestävät sitten vettä kevätlumien sulaessa. Laitoin nuo vielä kaappiin odottelemaan parempia kelejä, mutta kova olisi hinku päästä niitä jo käyttämään...


En kuitenkaan voisi olla tyytyväisempi. Miettikää siis 35-40 eurolla saa näinkin hienoja nahkakenkiä! Miksi ihmeessä hankkisin mitään vastaavia täältä Suomesta kenkäkaupoista, kun hinta tuppaa olemaan aina vähintään tuplat, ellei sitten satu kohdalle joku huipputarjous. 

t. Enni

Kommentit

Lue myös