Picnik

Ei ollenkaan huvittaisi lähteä kotiin, vaikka sielläkin suunnalla on kyllä odottamassa paljon kivoja juttuja. Ehkä tämä lomanlopetus ei sittenkään tunnu niin pahalta. Hirveän nopeasti nämä päivät kyllä aina vaan kuluvat. Musta kyllä tuntuu, että toi yks haluaa musta jo eroon, jotta se pääsisi viettämään ansaittua lukulomaansa ilman, että täytyy kuskata mua koko ajan eri paikkoihin. ;)Tänään käytiin picnikillä rannalla iltapäivällä. Tänään oli parhaimmillaan reilut +20 astetta lämmintä Malagassa, Fugessa oli noin +17 astetta. Tämä päivä oli ainakin ihan täydellinen auringon ja lämmön suhteen. Toissapäivänähän täällä tuli yöllä rakeita ja oli hirvittävä ukkonen. Heräsin yöllä siihen meteliin ja aikani sitä pauketta ihmettelin. Aamulla kuitenkin paistoi aurinko ja tiet olivat kuivia, joten en mä todellakaan uskonut, että yöllä oli tullut niinkin paljon lunta tänne!


Tällaiset eväät käytiin hakemassa Mercadonasta. Meillä oli mansikoita, mangoa, patonkia, serranoa ja juustoja. En saanut tuota tyyppiä tuhoamaan kuohuviinipulloa mun kanssa, joten ostin sitten itselleni tuollaisen puolikkaan version. Se maksoi 1,40 euroa, eli melkein saman verran kuin Lidlissä 0,75 l suosikkimme Arestel (Cavaa). Mansikat maksaa täällä muuten 1,50 e / puoli kiloa...

Nyt mulla on 16 gigaa tavaraa muistikortilla ja mukaan on tallentunut niin kuvia kuin videoitakin. Tästä on hyvä jatkaa kotona!

t. Enni

Kommentit

  1. Oi että, NIIIN ihanaa! Kuoharia ja muuta evästä merenrannalla, oi hitsi mä olen niin kade ^^ Olen kyllä juonut olutta Brightonin rannalla auringon laskiessa, ja se oli upeaa, että ehkä nyt jotain on tullu kans koettua :) Mul on joku juttu kehittynyt merenrantoihin vanhemmiten... :D Ja hitsi miten halpaa teillä siel on, ei vois kuvitellakaan Suomessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, on täällä jotkut asiat niin älyttömän halpoja verrattuna Suomeen. :D Haha elä oo! Mä en mä ole ikinä edes käynyt Englannissa, vaikka sinne kyllä olen kovasti halunnut aina mennä... :) Mutta sama juttu, mä voisin kuunnella sitä meren kohinaa aina vaan, tuijotella aaltoja ja tunkea sormia hiekkaan. Eikä se auta, että istuu pääkaupunkimme rannalla lokkien ympäröimänä kuuntelemassa Itämerta, kyllä täällä kaikki se kieli, puheensorina ja auringon lämpö luo sitä tunnelmaa! Ja sitten kun aurinko laskee... kuunsilta.. Kyllä täällä vois asua!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös