Päivä kuvina, eikun ruokina

Herttilei, tipautin äsken suoristusraudan, sen jälkeen meinasi tipahtaa ulkoinen kovalevy ja kamera! Onneksi sain ne kiinni.

Ajattelin eilen dokumentoida päivääni, mutta kuvat nyt sitten rajoittuivat lähinnä syömisiin ja.. syömisiin. En kuitenkaan aio heittää niitä hukkaan, joten laitamma ne siis tänne. Pitäisi keksiä jotain uusia ruokia, kun ainut kelvollinen vaihtoehto tuntuu nyt olevan rahka tai raejuusto. Tosin kuten ehkä näette, ruispalat on ollut listalla eilen (ja vähän tänäänkin). Kuten eilisessä postauksessa mainitsin, ruispalat on mun heikko kohta. Jos ruispalaa on tarjolla, en voi kieltäytyä. Ruispala = heaven. Ruispala, ruispala, ruispalaaa. Ja toinen herkku, nuudeliwokki!

Vaan näin ihanilla väreillä alkoi tämä aamu. Hedelmiä, marjoja rahkaa & maustamatonta jogurttia, nam.


Sen lisäksi söin tänään päivällisellä ihanaa bataattikeittoa ja (ylläripylläri) ruispalan. Yritin korvata proteiinivajetta leikkeleillä, juustolla ja maksamakkaralla! :D

Ja sitten päästään siihen "eilinen päivä kuvina... tai siis ruokina!"Aamupala, same old same old. Aamulla tosin ihastutti vielä Olivia-lehti, jota en ole vieläkään ehtinyt lukea kannesta kanteen.

Päivällinen oli se the nuudeliwokki, johon muussasin avokaadoa.


Iltapala tadah, kappas rahkaa, hedelmiä, marjoja ja ruispala. Ehkä vähän tylsää, mutta kuitenkin namia.


Normaalisti mun lounaat eivät näytä ihan tältä, sillä syön aika usein koulussa päivän ainoan lämpimän ruoan. Vaan nyt kun olen kotikotona, enkä käy kaupassa, kelpaa tällä opiskelijabudjetilla mikä vaan jääkaapin anti oikein mieluusti. 

Olen kokeillut muuten aamu- ja iltapaloiksi kaiken maailman smoothieita, mutta ne eivät mielestäni oikein pidä nälkää. Mun vatsa vaatii jotain pureskeltavaa. Välipaloja, iltapaloja ja aamupaloja saisi siis ehdottaa ihan mielellään, tosin kunhan se ei ole kananmuna. Olen saanut niistä toistaiseksi yliannostuksen.

t. Enni

Kommentit

  1. etkö sä syö ollenkaan lounasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olen herännyt molempina päivinä klo 11... :D Yleensä joo, jos syön sen koulussa. Ja jos tulee nälkä ennen iltapalaa, niin toki sitten jotain pientä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös