Murskatut Meikit ja Yves Rocherin Kabuki

Katsokaa nyt miten mä onnistuin tuhoamaan reissussa mukana olleet meikit! :( Heti, kun ostan jotain uutta, niin sen on ihan pakko mennä rikki. Tällä kertaa en tuhonnut uusinta meikkivoidettani, sillä se ei ollut meikkipussissa, mutta uusi H&M:n luomiväri kyllä meni säpäleiksi. Kaksi väriä jäi jäljelle neljästä.

Viimeksi hajotin L'Oréalin lasisen meikkivoidepurkin tiputtaessani sen kaakelilattialle reilu vuosi sitten.  Onneksi säästyin nyt aika pienillä tuhoilla, eli vain aurinkopuuteri ja luomiväri kokivat pahimmat kohtalot.Vasemmalta lähtien yksi suosikkiluomiväreistäni on ollut L'Oréalin (enää kaksi ruskeaa sävyä sisältävä) meikkipaletti. En edes muista, milloin ostin tuon luomivärin, mutta sen jälkeen on tullut ainakin jo kaksi erinäköistä versiota samasta meikistä. Eli tuote on riittoisaa. Olen myös H&M:n meikkien suurkuluttaja, ja omistan näiden lisäksi mm. kulmakynän ja kajaalin. 

Ylhäällä oikealla näkyy muuten yksi monikäyttöisin meikki ikinä. Ostin tämän Wet'n Wild-paletin jo luoja ties kuinka kauan sitten, mutta muistin sen uudelleen vasta jonkin aikaa sitten. Mun piti viedä tuollainen tuliaisena Espanjaan, koska se on kuulemma niin hyvä! No onhan se, varsinkin kun se sisältää neljää eri väriä ja kaikki alle seitsemällä eurolla. Tämä tuote korvaa myös esim. sen nyt supercooliksi muodostuneen hohtopuuterin, tuota valkoista kimaltelevaa tököttiä kun voi taputella mm. posken korkeimpaan kohtaan, kulmaluulle ja nenänvarteen (ollut oma kauneussuosikkini jo vuosia). Sen lisäksi tuotteessa on peitevoiteet mm. punaisille ja sinertäville kohdille ja menee se valokynästäkin.

Tuotteen voitte käydä hakemassa omaksenne Seppälästä


*Yves Rocherin kabukin hankin aikoinaan Lily Lolo:n meikkipohjan levittämistä varten. Sittemmin se on korvannut poskipunasiveltimen ja toimii siinäkin ihan hyvin. Ehkä se ei ole ihan oikea työkalu sitä varten, mutta mä en ole niin pikkutarkka. Tämä kabuki on luonnonkarvaa, eikä se ole kulunut käytössä miksikään. Toki *tällaisenkin voisin itselleni hommata...  Tuo kabuki on kuitenkin ollut hyvä ostos, sillä se menee niin moneen asiaan ja vie niin vähän tilaa. Tätä myydään vieläkin ja sen voi hankkia itselleen esim *Yves Rocherin sivuilta.

Ah, valokynä, melkein unohdin. Hih se onkin kaikista uusin ostokseni, sillä löysin sen alennuksista Springfieldistä alle viikko sitten. Se on ehkä hitusen liian tumma hipiälleni juuri nyt, mutta ainakin kesällä se menee, kun pääsee ruskettamaan vähän tuota pärstää. Ja se oli lähes yhtä halpa kuin tikkari.

Seuraavaksi edessä on varmaan taas uuden aurinkopuuterin hommaus. Ehkä jokin vähemmän kimaltavampi voisi olla hyvä tällä kertaa. Suosikkeja?

t. Enni


*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö


Kommentit

  1. Toi Wet n Wildin 'monitoimipaketti' on kyl ilmeisesti todellakin toimivaa tavaraa, kun sitä ostetaan tosi paljon. Oon välillä siinä kassan takana ollessani miettinyt, että pitäisi varmaan kokeilla joskus itsekin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis nehän on tosi usein loppukin! En tiedä, ei se kovin erikoiselta tunnu, mutta toisaalta, jos vaikka unohtaisin joku päivä meikit kotiin, niin tällä voisi hätätilanteessa pohjustaa koko kasvot ja lisätä vähän korostusväriäkin! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös