Macadamia No Tangle Brush - kahvalla

Moni teistä varmaan muistaa Tangle Teezerit, eli ne muoviset ihmeharjat, jotka eivät revi hiuksia ja toimivat harjana muutenkin ihan moitteettomasti. Allekirjoitan väitteen osittain, sillä kyllä multa ainakin hiuksia irtoaa, mutta muuten harja on ollut kyllä paras ikinä. Se ei tee hiuksista sähköisiä sitten millään (kunhan huolehtii yleisesti, että muistaa hoitaa hiuksiaan hoitoaineella)! Se, mikä aluksi harjassa ihmetytti, oli sen muotoilu. Teezer on pieni, eli vie vähän tilaa. Samalla kuitenkin harjaa pidetään kädessä vähän samaan tapaan kuin harjataan hevosia... Vaan tässä aihetta tutkiessani löysin kuitenkin Teezerin kahvattomuudelle haastajan, eli Macadamia Natural Oil No Tangle Brush -harjan. Ja tässä on kahva!

Tämä harja ei ole Tangle Teezer, enkä tiedä kumpi näistä on kehitetty ensin. Joka tapauksessa tämän luulisi vastaavan aika monen tarpeita siitä, että Teezereistä (ainakin näistä mitä Suomessa myydään ja olen nähnyt) puuttuu se kahvaosa. Muutenkin harja näyttää juuri samanlaiselta kuin nuo ko. merkin tuotteet. Eiköhän tämäkin siis pidä sähköisyyden loitolla. 


Hintaeroa Teezerin ja tämän välillä ei juuri ole, tosin tämä löytyy nyt Cosmetique verkkokaupasta 15 euron hintaan, kun alkuperäinen hinta on 20 euroa. Koodilla MACADAMIA2013 kaikista ko. merkin tuotteista saa kuitenkin 10% alennuksen! Cosmetiquen nettisivuilla harjaa kuvaillaan näin:


Minimoi hiusten latvojen halkeilua, vauroitumista. 
Erinomainen herkälle hiuspohjalle.
Värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.
Soveltuu erityisen hyvin päähierontaan ja verenkierron edistämiseen.
Sopii hiuspidennysten kampaamiseen.
(Sopii myös nelijalkaisen ystäväsi kampaamiseen, vinkki asiakkaalta.)

Huomaatteko, harja soveltuu myös pidennysharjaksi! Mutta trust me, jos te päädytte joskus kokeilemaan tällaista harjaa ja koette sen tunteen, kun yksikään hius ei muutu sähköiseksi, on se joka sentin arvoista.

Käytä hyväksesi myös tarjous, sillä koodilla

MACADAMIA2013
saa nyt 10 % alennuksen Macadamian tuotteista!

t. Enni

Kuva: Cosmetique

Kommentit

 1. Toi harjaosa on ainakin ihan samannäköinen kun tanglessa, luulis toimivan samalla tavalla :--D Olisin kokeillut kyllä tätäkin jos hinta olis ollut halvempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Onko sull varrellinen? Mä en ole missään kampaamossa / verkkokaupassa nähnyt myytävän sitä varrellista harjaa! Mutta joo, uskon, että on ihan samat harjat. Miksihän tämä on oikeasti kalliimpi? Hinta johtuu varmaan merkistä...

   Poista
 2. Itse henkilökohtaisesti en pidä varrellisista harjoista enkä ole sellaista tangle teezeriini kaivannut. Varrellistenkin harjojen kanssa pidän kiinni tuosta harjasosan päältä! Olenpa jopa jostain harjasta irrottanut varren, kun se on vienyt turhaa tilaa laukussa. Kaunishan sellainen varrentynkä ei ole, mutta ei kai harjaa ole tarkoituskaan esittelyä varten ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha! No ei varmaan... Mä kyllä kans olen nyt tottunut mun teezeriin ilman vartta, mutta kuulen kyllä täältä kotoa päin välilä ihmettelyä, että miksei siinä sitä ole ja varsinkin kun löysin tämän, niin tämä harja sai paljon positiivista kommenttia! Eli makunsa kullakin kai :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös