Lomapolaroidit

Siirsin puhelimella otetut lomakuvat koneelle ja muokkasin niistä polaroideja. Oi että oli ihana loma! Nuo mansikat.. Tulisipa Suomeenkin jo lämmin ja kesä, niin voisi maistella kotimaisia mansuja. Kesä ilman mansikoita ei ole kesä!


Viime viikolla poikkesin Zarassa ja sovittelin kimono-tyylistä silkkipuseroa. Hinta oli vain 39,90 e, mutta en ostanut sitä pesuohjeiden takia. Ilmeisesti takki vaatii kuivapesun, koska vesipesu oli kielletty. Nyt pohdin kuitenkin, että paljonkohan tällä onkaan hintaa täällä Suomessa. No tämän verran.

Miten noita silkkivaatteita pestään?


Alla vuorostaan kolmen euron iltatee ja kuivaa juustokakkua. No tuettiinpa kuitenkin alakerran suomalais-espanjalaista ravintolaa!


Shoppailua shoppailua... Löydettiin siskon kanssa lähes identtiset kengät eri kaupoista. Siskon versiot olivat 40 euron tekomokkaiset bootsit Merkalista ja mun 12 euron tekonahkabootsit Blancosta. Sisko osti myös nuo toiset Blancon kengät, varalle nääs. Kengäthän ovat kulutustavaraa. Ehkä paras ostos löytyy kuitenkin alta. Teeaddiktina (tuhosin viikossa teepaketin), satuin näkemään siskon kaapissa tällaisen mukin. Aluksi löysin vastaavia Dunnesista ja sitten löysin vielä tämän yhden mukin Springfieldista. Taas löytyi maailman paras turhake. Tai no ei tämä mikään turha kapistus mulle ole, käytössä koko ajan!


Löytyykö näitä kuppeja Suomesta? Jos ei vielä, niin ihan varmasti kohta jostain löytyy tällainen muki Starbucks-henkisellä kuosilla. Joo, sopis mun kaappiin.

t. Enni

Kommentit

 1. Olin myös Espanjassa viime viikon ja pähkäilin Zarassa vaikka miten kauan yhden vihreän parkan ostoa. Maksoi 39,90e ja Suomessa 69,90e eli täällä Norjassa varmaan lähemmäs satasen. Huh, onneksi ostin, olis kyllä jääny kaivelemaan, kun sellaista oon kuitenkin jo kauan etsinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha perus! :D Hyvä, että ostit. Mä katselin parkoja kans, mutta en sitten löytänyt ihan mieluista. Sieltä se kyllä kannattaa ostaa. No ehkä ensi reissulla .. :)

   Poista
 2. Blogissani on sulle haaste:) http://petrasinikka.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Aika monissa sisustuskaupoissa näkyy noita keraamisia take away -mukeja :) Iittalalla oli vastaava muki HEL2012-mallistossa. Toivon, että tulisi joskus tuotantoon vähän toisella kuosilla. Sagaformilla on paljon erilaisia, itte tykkään pelkistetystä versiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihan tosi? Mä en ole sisustusintoilija, niin en ikinä poikkea niihin kauppoihin! :D Kiitos tiedosta!!

   Poista
  2. Mun ruokakauppareitin varrella on kiva sisustuspuoti, jossa on superhoukuttelevat ikkunat ja verraten asialliset hinnat. Avonaisia ovia ei voi ohittaa. Muissa käyn itsekin aika harvoin, oikeastaan yritän vältellä kaikkea, mikä maksaa. :D

   Mutta veikkaanpa, että Stockan, Sokoksen tai Anttilan astiaosastolta voisi hyvinkin löytyä mieleinen kaffimuki! :)

   Poista
  3. :) Aijai paha ruokakauppareitti! :D Stockalla muuten kävin pari viikkoa sitten katsomassa laseja, mutta eipä sattunut silmiin! Ainakin stockmann näyttää myyvän tuota Sagaformia

   https://stockmann.com/p/fi/Sagaform-150-Edited-Collection-nro-61-takeaway-muki/235169/11410/11410?itemId=235170

   mutta aika hyvällä hinnalla. Tämä maksoi 4 euroa alennettuna ja toinen kuusi euroa Dunnesista :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös