Lady Million & Tangle Teezer / Sokos 3+1 päivää

No nyt on tiukka valinnan hetki käsillä. Olen Sokoksen verkkokaupassa.

Ostin joululahjaksi saadulla lahjakortilla Lancôme - La Vie est Belle -hajuveden, joka on ihana ja todella naisellinen tuoksu ja on saanut paljon kehuja muiltakin. Muutama viikko sitten Espanjassa eräs kosmetiikkaliikkeen myyjä kuitenkin työnsi käteeni Paco Rabanne - Lady Million -testerin ja se oli menoa.  Mulla on testeriä vielä ihan vähän jäljellä, koska haluan selvästi säästellä sitä. Nyt kuitenkin pohdin, että oikeasti hankkisin vielä tuonkin tuoksun, vaikka mulla on tuota Lancômeakin vielä melkein täyden pullon verran jäljellä.

Olen odottanut Sokoksen 3+1 Päivää -kampanjaa, josko Pacoa olisi siellä tarjouksessa. S-etukortilla se onkin, hintaan 38,40 € ja toimituskulut olisivat ilmaiset. Paitsi, että Espanjasta sen muistaakseni sai vieläkin halvemmalla...
Paco rabanne Lady Million / Lancôme - La Vie est Belle

Joten kai mun täytyy vielä malttaa hetki ja käyttää testeri loppuun, etten sitten yllättäen kyllästy tuoksuun. Tosin eihän sitä voi ikinä olla liikaa hajuvesiä..?

Tangle Teezer

Katsoin myös olisivatko Teezerit alennuksessa, mutta ne eivät tällä kertaa olleet. Tosin ilmaisilla toimituskuluilla harjaan ei tule mitään lisämaksuja päälle. Suosittelen kyllä kaikille ihmisille tätä harjaa ihan sydämeni pohjasta. Varsinkin niille naisille (miksei miehillekin), joilla hiukset menevät sähköisiksi hoitoaineen läträämisestä huolimatta ja takkuuntuvat helposti. 

Parin kuukauden testauksen jälkeen olen sitä mieltä, että vanha kampaamosta hankittu, luonnonharjaksia sisältävä ja pidennyksillekin sopiva (yli 40 euron hintainen) harja ei vedä tälle vertoja! Tangle Teezer selvittää takut hellävaraisesti ja ilman sähköistymistä. Siskoni, kenelle alunperin tämän harjan ostin joululahjaksi, on myös ollut tähän enemmän kuin tyytyväinen. Hänen suosituksestaan oman harjanikin ostin.

Jotain kertoo sekin, että olen ollut nyt pari päivää aivan hukassa, kun unohdin oman Teezerini kotiin. Onneksi täältä löytyy äitini vaaleansininen Teezer...

t. Enni

* Sisältää syvälinkin

Sisältöyhteistyö
Kuvat: Sokos

Kommentit

Lue myös