Kulinaristille


Nyt alkaa olla ihan viimoiset mahdollisuudet osallistua Cityshopparin järjestämään kisaan, jossa kaikilla osallistujilla on mahdollisuus voittaa huikea palkinto, eli yhdeksän ruokalajin tastingmenu kahdelle ravintola Farangissa! Palkinnon arvo on sellaiset 200 euroa, nyt kipin kapin osallistumaan. :)

Kilpailu on päättynyt!

Pakko kertoa yksi aihetta vähän sivuava juttu. Tänäänhän oli yo-kokeet ja tuolla härkien maassa oli taas vähän oma meininki. Ensinnäkin koetilaisuus oli hotellilla, jossa niille tyypeille tarjoiltiin noutopöydästä teetä, energiajuomia, karkkia + muita suomiherkkuja, siis myös kesken kokeen! (Edit. joivat vielä viinilaseista...) Oli ilmeisesti kiellettyä tuoda omia eväitä. Voi kyllä mäkin olisin suosiolla jättänyt omaat eväät kotiin tuollaisen noutopöydän edessä.


Ja aiheesta vielä kolmanteen. Nyt on nettisivut tehty, joten huomenna voisi vaikka lukea broadcastmedian välikokeeseen. Olen kyllä käynyt luennoilla aktiivisesti, mutta kieltämättä tietokone ja luento eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä. Pari postausta ja noin miljoona työhakemusta harjoittelupaikoista on tullut tehtyä tuntien aikana. Työharjoittelupaikkaa en ole saanut, mutta pääsen ehkä tekemään graafista suunnittelua yhden toisen projektin parissa, jonka kautta voisin saada viimeisen työharjoitteluni suoritettua! 

Onko muilla vaikeuksia löytää harjoittelupaikkoja, tai tuleeko koululta mitään apua asiaan? Mun mielestä tässä pitäisi olla joku systeemi, koulu voisi edes vähän avittaa opiskelijaa tässä asiassa. Ainakin media-alalla, koska suhteet... Kyllä te tiedätte.

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

  1. Ongelmahan on varmaan siinä ettei media-alalla yksinkertaisesti ole töitä kaikille halukkaille. Itsekin mietin sitä opiskeluvaihtoehtona, mutta kyllä työllistyminen työnsi toiselle alalle. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, tosin en enää oikein viitsisi vaihtaa, kun vuodesta 2005 sitä opiskellut! Enkä haluaisi vaihtaa alaa siksi, että töitä ei saa, koska tämä on sitä, mitä haluan tehdä! Tekisinkö sitten työtä, mitä en halua tehdä? Ehkä sitten jossain vaiheesssa vaihtelen suuntautumista, jos oikeasti näyttää, että töitä ei saa.

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös