Kaappi täynnä mustia pitsipaitoja


Mun on pakko lopettaa tämä pitsipaitojen hamstraaminen nyt heti! Mun kaapissa lymyää tällä hetkellä varmaan neljä eri variaatiota 3/4 hihaisista paidoista ja topit ovat vielä asia erikseen. Ja pakko oli taas hankkia yksi musta lisää. Yritin kyllä sovittaa tätä harmaanakin, mutta ei. Ei se vaan sovi.

Vaan katsokaa nyt miten tuo käden iho kuultaa pitsin läpi... Tämä malli oli vielä siitä kiva, että se on oikeastaan aika pitkä. Mun kaikki muut pitsipaidat ovat yllättävän lyhyitä, tai ne ovat lyhentyneet viimeistään pesussa. Kokemuksen mukaan tällainen kangas ei yleensä kutistu juurikaan.

Vaan sairas kiire! Mulla piti olla tänään vapaapäivä, mutta aamulla kävin koululla ja iltapäivällä osallistuin pitkän kaavan mukaiseen kokkaukseen. Yhdessä vaiheessa ruoanlaiton keskeytti uunissa leijuva savu, vaikkei ruoka vielä edes ollut siellä...

Ja nyt se pahin osuus. Jossain mielenhäiriöissäni ajattelin taas, että joo illan aikana nettisivut valmiiksi. No kaksi tuntia mennyt, eikä mikään yllättäen toimi. Tuo verkkosivujen koostaminen on kyllä ihan mielenvikast hommaa. No mihinpä tässä elämässä olisi kiire?

t. Enni

Kommentit

Lue myös