Jos valmistuisin tänä keväänä / YO-mekot

Mulla on ollut tapana tehdä "Jos valmistuisin tänä keväänä" -postaus aina näin kevään tullen. Vanhemmat löytyvät täältä ja täältä.

Tämäkään kevät (vai onko nyt vielä virallisesti talvi) ei ole poikkeus, sillä keräsin tähän koosteeseen muutaman ihannemekon *Nellynvalikoimista ja yllättäen mekkovalinnat olivat valkoisia. Valkoinen sopii hyvin lakkiin ja tietysti mekkoa voi piristää erilaisilla kengillä. Ensimmäisen kuvan oikeanpuolimmaisin mekko on mallinsa puolesta hyvin lähellä sitä siskolleni löytämää Top Shopin valmistujaismekkoa. Katsotaan onko mulla vuoden päästä mitään mahdollisuuksia mahtua siihen samaiseen mekkoon, sillä se on niin kaunis.

*VILA / BIRNA DRESS / *B.YOUNG / DAVIE DRESS/ *VILA / TIMMO NEW DRESS
*S'NOB DE NOBLESSE / AISHA DRESS / *CARIN WESTER / ROXY DRESS / *FOREVER UNIQUE / CARMEL DRESS
Ja kenkiä, ikinä ei voi olla liikaa kenkiä... Nämä hyväksyttäisin omiksi valmistujaiskenkäkandinaateiksi. Varsinkin kuvan keskellä oleva valkoinen remmillinen sandaali on aivan järjettömän kaunis (ja varmasti epämukava).
*STOCKHOLM DESIGN GROUP 

*895169-07 SUGARFREE SHOES 

* IRENA NLY WHITE LABEL  (aivan ihanat!)

*DEVAKI NLY SHOES 

*DIVA STOCKHOLM DESIGN GROUP / 895169-07

Ja tässä taas jotain, mitä en ikinä valitsisi valmistujaisiini... Toki kukin tyylillään, mutta tämä ei vaan ole mun tyyliä.
*NLY SHOES / FABULOUS

Tuo ei edes ole ihan sellainen mitä yritin etsiä. Viime vuoden kesäkuussa ihmettelin suuresti tuolla Fuengirolassa valmistuvien tai kesälomille jäävien tyttöjen kenkävalintoja. Noin joka toinen näkemäni kenkävalinta oli ilmeisesti valittu periaatteella mitä por**mpi ja korkeampi, sen parempi. Kengät olivat siis sellaisia 12 sentin muovisella korolla ja 4 sentin platolla varustettuja vaaleanpunaisia satiininaruviritelmiä. Miksi?! (Edit. siis vaaleanpunaiset satiinikengät ovat nättejä, mutta tarkoitan sellaisia tosi övereitä!) 

Mun mielestä kannattaa mieluummin yhdistää herkkään valkoiseen mekkoon (pitsiunelmaan) sirot kengät, ja yrittää pitää kokonaisuus keveänä, tyttömäisenä ja vähän leikkisänäkin. Teräväkärkiset kengät saavat sitä paitsi jalat näyttämään jo siroimmilta kuin paksupohjaiset tylppäkärkiset korkkarit ikinä. Ja on siedettävän koron omaavilla kengillä myös huomattavasti helpompi olla, sillä tuskinpa vaan kaikkia noita muoviviritelmiä on edes tarkoitettu kävelyyn... :D

Nämä yllä olevat kengät ovat siis omalla tavallaan kauniit, mutta eivät minua varten. Jos joku näistä pitää, niin hyvä niin. En vaan itse valitsisi näitä kenkiä omiin valmistujaisiini.

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Sisältöyhteistyö
Kuvat: *Nelly.com

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Hitsi oot kyl niin aktiivinen blogin kanssa! Pitää ottaa susta mallia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D Sun blogia on ihanaa lukea! :DD

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös