Hiustenkasvatusprojektin väliaikakatsaus

Harvoin tulee taas välitettyä kiitos kuvaajalle, mutta nyt välitän oikein erityiskiitoksen. Kiitos kiitos bf! Canonin 50 mm putki tuo taas vähän erilaista näkökulmaa kuviin, vai mitä? Vaan tässä postauksessa ei nyt ollut pääpointtina valokuvaus, vaan hiustenkasvatusprojektin tila tällä hetkellä.

Uskallankohan nyt tässä paljastaa sellaisen pienen jutun, että olen vältellyt kampaamoita aika huolellisesti viime aikoina. Nyt hiusalan ammattilaiset, peittäkää korvanne! Leikkasin viimeksi hiuksiani kesäkuussa. Kyllä, kesäkuussa, viime vuonna, siis yhteensä yhdeksän kuukautta sitten. Nopealla laskutoimituksella hiusten olisi siis pitänyt kasvaa ainakin yhdeksän senttimetriä. No, toteutuiko?

Uskoakseni.Tässä ollaan nyt lähes vuoden kampaamotauon jälkeen ja hiuksetkin värjäsin viimeksi joulukuussa. Halusin vähän nähdä, että mitä väriä sieltä oikein pukkaa esiin.Ja tällaiset olivat mun hiukset heinäkuun 14. päivä vuonna 2012!! Paljonkohan tuossa on tullut kaiken kaikkiaan lisää senttejä?Vaan nyt hiukset saavat kasvaa vielä ainakin pari kuukautta ja sitten menen kampaajalle laittamaan latvat kuosiin. Mun vinkki/mielipide hiusten kasvattamiseen: Älä leikkaa niitä. Simpele as that.

t. Enni

Kommentit

Lue myös