Goodies / Kasvoomi / Mirri

Kurkkasin YO-mirritilaisuudesta saamaani goodie bagia ja mitä kaikkea sieltä löytyi. Oman mirrin lisäksi  sain myös FatCloth-liinan, joka on nimensä puolesta kieltämättä vähän ällö, mutta idealtaan hauska. Yksinkertaisimmat ideathan ne ovat aina parhaita.

En tiedä mikä tuo torvi on, kai se vähän enteilee tuota tulevaa vappua...

Mukana oli myös tablettilaukku, josta mun papi taisi olla vähän innoissaan. Suojalaukku sopii täydellisesti sen Samsungiin.Lupasin myös tutustua vähän paremmin tähän Kirsi-Marja Mobergin suunnittelemaan Kasvoomi-onnittelukorttiin, joka on suunniteltu juurikin ylioppilaita varten. Kasvoomi-kortti on saanut inspiraationsa Kirsi Nisosen YO-mirristä ja löytyikin siksi myös saamastani lahjapussukasta. 

Kasvoomi kortteja on kuulemma tulossa myyntiin ainakin Design Foorumiin yhdessä YO-mirrin kanssa. Täytyy sanoa, että tässä on kyllä ylivoimaisesti coolein YO-kortti, jonka olen nähnyt.
Pussin sisältö on kuin suoraan luotu vappua varten. Hiukset kuntoon päärynän tuoksuisella *Four Reasons hiusliimalla, mirri kaulaan, pullo taskuun, torvi soimaan ja sen jälkeen anentaan ruusu ihastuttavalle neitokaiselle. Jos kuuma yllättää, FatCloth auttaa tiukan paikan tullen. Aamulla voi virkistää kasvojaan *MÁDARAn kosteuttavalla geelimäisellä voiteella ja julistaa hyvää vappua kaikille omalla tabletillaan, joka ei hajonnut illan aikana, kiitos suojalaukun. Ja kesäkuussa pitää vielä muistaa tulevia ylioppilaita Kasvoomi-korteilla.

Näettekö, ihan loogista!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

Lue myös