Garnier BB-voide ja L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess -ripsiväri

Kuten jotkut lukijat ehkä muistavat, tulen taas tapani mukaan jälkijunassa... Sain vasta nyt aikaiseksi testata "uutta" hypetyksen aihetta, BB-voidetta. Voidehan lupaa vaikka mitä, paitsi sitä suurinta kriteeriä, jota meikkivoiteessa yleensä kaipaan: peittävyyttä. Osittain tästä syystä olen kiertänyt BB-voiteet kaukaa.

Nyt vihdoin viime perjantaina sain L'Oréalilta tällaisen all-in-one BB-voiteen lahjaksi ja oli aika tarttua härkää sarvista. Kyseessä on siis tuote nimeltä Garnier BB Cream. Voiteen pitäisi paketin mukaan ainakin kosteuttaa, antaa suojaa auringolta, heleyttää ihoa ja häivyttää ihon väsymyksen merkkejä ja epätasaisuuksia, kuten punoitusta ja finnejä.

No mitä se sitten teki?Tältä se näytti ja arvelin sävyn olevan aika bueno mun vaalealle hipiälle. Kävi kuitenkin ilmi, että se oli aavistuksen verran tummempi ja kellertävämpi, mutta samalla se loi aikaan pienen päivettymisefektin. Ei siis huono ollenkaan.


Vaan tässä syy, miksi kartan läpikuultavia pohjustavia tuotteita. Anteeksi painajaisista, mutta här kommer pikku verisuonet tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa jne.


Vaan joko mun iho ei sittenkään ole ihan niin kirjava, tai tuote oikeasti peittää jopa jotain. Ja tässä oli siis vain ohut kerros tuotetta! Oletin, että meikki olisi aivan läpikuultava. Vaikka jotain siis jäikin kuultamaan läpi, niin tuo keltaisuus taittaa kuitenkin kivasti ihon virheitä piiloon. Keltainenhan häivyttää tietääkseni lilaa?

Peittävyys on siis sitä luokkaa, että pienet virheet jäävät piiloon, mutta siihen se sitten jää. Positiivisia asioita tuotteessa on kuitenkin heleyttävä vaikutus, joka saikin mun ihon kiiltelemään oikein huolella. Piti puuteroida nenänpää ja silmänaluset heti ensalkuun.Veikkaan, että tuote jää nyt odottelemaan kesää ja ihon pientä päivettymistä. Olen kyllä ehdottoman varma, että otan sen mukaani Espanjaan, sillä tuotehan sisältää aurinkosuojan.BB-voiteen ohella sain mukaani L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess -ripsivärin. Tämä sattui niin sopivasti, sillä mun tämän hetkiset ripsivärit vetelivät jo viimeisiään. Viimeaikaisten pettymysten takia en yhtään tiennyt minkä olisin hankkinut seuraavaksi. Eräs ystäväni on itse asiassa vannoutunut L'Oréal Paris:n ripsivärien ystävä, enkä voi kuin yhtyä hänen mielipiteeseensä. Ripsiväri kuin ripsiväri on yleensä ihan ok, mutta tämä sen sijaan on ihan hitusen parempi. Levittyy helposti, pitää ripset nätisti kaarella, erottelee, pidentää, tuuheuttaa, ei haise voimakkaasti, eikä varise helposti ja sen  voi myös voi puhdistaa helposti puhditusmaidolla. 


Mitäpä sitä muuta enää voisi ripsiväriltä haluta?

t. Enni

Kommentit

  1. Tuo bb on ollut pidempään käytössä, kunnes sain kokeiltavakseni Clarinsin uuden bb:n ja siihen sitten siirryn minä. Muuten kaikista markkinoilla olevista tämä garnierin oli se kivoin. Tosin samaista kiiltoa oli itsellänikin aina tiedossa. Kokeilin myös sitä rasvoittuvalle iholle olevaa, mutta se oli ihan kamala. Nämä tuotteet ovat vaikeita. Itselläni on "kesakkoja", joita en tahdo piilottaa ja heleän näköistä pohjaa on vaikea saada. Kaikki näyttävät tapettiliisteriltä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, niin ne vähän ovat, enkä näe omalla kohdallani tässä meikkivoiteen korvaajaa. Kesällä ulkomailla voisin tätä kyllä käyttää, koska siellä meikkivoide on välillä vähän liikaa. hajusta unohdin muuten mainita, se oli yllättävän voimakas ja miedompi saattaisi olla vähän mukavempi!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös