Eilisen ponnarin kiharat -kampaus


Lomapäivän kunniaksi, vaikken tietääkseni ole tekemässä tänään salin lisäksi yhtään mitään muuta, ajattelin laittaa hiukset eilisen ponnarille. Mulla oli taas sata asiaa, mitä piti tehdä, mutta enpäs koskenutkaan niihin. Ihan ensimmäiseksi piti koostaa yksi galleria verkkosivuille, mutta tässä viime aikoina on ollut niin paljon stressaavia tekijöitä, että jätetään se toiselle päivälle. 

Tuntuu jotenkin pahalta sanoa, että mulla olisi hirveästi hommaa, koska eihän mulla ole nyt edes koulua, enkä käy arkisin töissä. Vaan silti, työnteko on tietysti raskasta, mutta kotiin tullessa ei saisi enää ajatella töitä. Mun työt ovat täällä kotona, tässä koneella, ja niin niitä tulee ajateltua väkisinkin koko ajan. Ja mistä huomaan, että stressaan? Mun käsistä. Kappas, on taas tullut ihottumaa. 

Joten henkäisen syvään, enkä tee mitään työ/koulujuttuja tänään. Siirrytään niihin pinnallisiin juttuihin.

Eilisen ponnarin jäljiltä -kampaus alkoi kutakuinkin näin. Ota iso kasa muotovaahtoa ja levitä se päähän. Sitten ota vielä toinen yhtä iso kasa ja levitä uudestaan. Eivät ne kampaajatkaan säästele muotovaahtoa.

Sitten suihkitaan vähän lämpösuojaa (tai paljon, riippuu hiusten pituudesta).
(Tässä vaiheessa bloggaaja pesi peilin.)


Tein huomion, että viimeisestä värjäyksestä on jo muutama kuukausi, jonka tuloksena mulla on hiirenharmaa juurikasvu (joskin haluttu sellainen). Vuoden 2011 hiustenvärjäys vaaleanruskeaksi on jo noin kaukana.


(Tässä vaiheessa bloggaaja poistui syömään annoksen nuudeliwokkia. Ja vielä aamulla samainen henkilö veti naamaansa toista hiilarimössöä, ruispalaa. Ruispalat, tän bloggaajan ultimate-leipälemppari.)


Todiste, *Tangle Teezer ei estä kohdallani hiustenlähtöä, mutta on muuten maailman paras harja mm. siksi, ettei se tee hiuksista sähköisiä sitten millään! Ps. Lainasin mamin harjaa, oma unohtui kotiin.

Sen jälkeen jaetaan hiukset, tupeerataan ja kiinnitetään tupeeraus suoristusraudalla jne.


 (Tässä vaiheessa bloggaaja pesi peilin uudestaan.)Tehdään loivat suoristusrautakiharat.Avataan päällimmäiset hiukset ja harotaan ne suoriksi. Tässä vaiheessa kampaus voisi olla jo valmis, mutta kiharretaan vielä vähän päällimmäisiä hiuksia ja siirretään jakauksen paikkaa.


En ikinä saa jakausta siirrettyä uudestaan, mutta nyt pakotin sen pysymään. Laitoin päällimmäisiin hiuksiin hieman geeliä ja paljon lakkaa. Pysyy!
Vähän parempaa tiistaita kaikille, nyt kelpaa lähteä ihmisten ilmoille!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös