Black and White

Yksi asia, mihin en ole ikinä oikeastaan perehtynyt valokuvauksessa, on harmaasävykuvat. Mun mielestä niiden ottaminen tai tekeminen on todella vaikeaa, sillä harmaasävykuvista tulee helposti latteita ja tylsiä. Tänään kuitenkin yritin ja tällaista sain aikaan. Koska nämä kuvat olivat alunperin värillisiä, jouduin säätämään aika paljon kuvien kotrastia. Jätin mukaan myös muutaman värillisen kuvan, koska esim. salaatti ei näyttänyt juurikaan miltään harmaana... 

Mutta tässä olisi tämä lavastettu kuva ultracoolin Starbucks-mukin kanssa. Lol jonotin kyllä lentokentällä omaa kuumaa juomaani, mutta kahvilan jono ei liikkunut ollenkaan ja yhtäkkiä pitikin olla jo koneessa. Ehkä sitten ensi kerralla.Tämmöinen söpöliini otti aurinkoa markkinoilla. :)

  En tiedä, en osaa! :D Taidan pysytellä värikuvissa, sillä mv-kuvaus on ihan oma taitolajinsa.Vaikka loma veteleekin ihan viimeisiään aion postailla vielä muutamat kuvat Espanjasta. Esim. torstai-iltana kävimme kävelyllä auringonlaskun aikoihin, joten vastavalo oli ihana. Illalla ajoimme vielä jonnekin korkealle paikalle raviradan läheisyyteen ja sieltä näki koko Fuengirolan. Oli lähes pilkkopimeää ja valolähteenä toimi uskollisen Opel Corsan etuvalot!

Juuri nyt, postausta kirjoittaessa, lennän Alankomaiden yllä ja lento on mennyt pienestä turbulenssista huolimatta oikein kivasti. Eilen tuli vähän valvottua, joten taidan taas ottaa nokoset. Katsotaan saanko julkaistua tämän, eli toimiiko WiFi. Kivaa lauantaita kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lue myös