We haz mansikoita

Eilinen lento meni sittenkin ihan mukavasti ja nukuin koko loppumatkan. Oli hassua lopulta huristella siskon kyydillä Malagasta Fugeen. Tyyppi tarjos vielä ultracoolista Starbucksin mukista mulle juotavaa, lavastan ehkä asukuvan sen kanssa myöhemmin! 

Mä söin äsken niin innoissani mansikoita, että onnistuin jo sotkemaan tuon paidan! :( 


Että sellasta! Ps. Olen ihan järkyttynyt siitä kihartamisvideosta!!! Tyyppi vetää sen hiussuortuvan auki ihan väärin päin ja tekee siinä samalla hiuksiinsa solmunkin! Siis mitä ihmettä?!

t. Enni

Kommentit

 1. Hei pakko kommentoida koska olen aika varma, että olen asunut vuonna 2008 syksyllä pari kuukautta tuossa kuvissa näkyvässä asunnossa! Parvekkeelta avautuva näkymä aiheutti saman tien flashbackin ja oli pakko katella vanhoja kuvia ja verrata. Tutulta näyttää. :)Sijaitseeko asunto lähellä rantaa Fugen keskustan tuntumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä rannan tuntumassa ollaan! :) Hyvin mahdollista, oska tästä talosta on paljon asuntoja vuokralla ja suomalaisia asuu tässä. Näitähän vuokraa suomalainen välittäjä! :)

   Poista
  2. Ok. Talo on siis ainakin sama, mutta asunto saattaa olla eri.:) Mulla on sillon ylin viiden kerros. Oi niitä aikoja, välillä tulee kyllä ikävä tuota paikkaa! Olin silloin työharjoittelussa Aurinkorannikon suomalaisella koululla. Mutta mukavaa lomaa ja nauti mansikoista! :)

   Poista
  3. Tuttu koulu:) onhan täällä ihanaa ja kyllä itsekin asuisin, jos vois! Kiitos nautin, kaikkea kivaa sinne suomeenkin!

   Poista
 2. Voiii, mansikoita <3 Ihan vähän tekis mieli. Eikä olis pahitteeksi jos muutenkin vaihdettaisiin paikkoja, tuu sä tekee mun duunit niin mä lennän sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha! No kaikki hyvä loppuu aikanaan... :D

   Poista
 3. Ihana hauveli! Minulla on beige kääpiöpinsseri;hieman sekarotuinen mutta sanotaan että 90% kääpiöpinsseri ja loput sitten jotain tuntematonta;D Mutta paljon samaa kuin tuossa koirassasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! Onko sun koira jääräpää niinkuin tämä siskoni omistama yksilö? Thor on myös sekarotuinen, mutta siinä on joko pinseriä tai kääpiöpinseriä, eli sekarotuinen sekin kuten nämä aurinkorannikon koirat tuppaavat olemaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös