Uutisia hiusrintamalta

Mulla tuli aamulla niin kiire tuon postauksen kanssa, että tajusin vasta nyt unohtaneeni lisätä sellaisen kuvan, jossa näkyy mitä mulla oli päällä takin alla! No ei sen kummempia, mutta itsetehty paita ja euron alekoru kuitenkin.


Vaan mun piti puhua hiusväreistä. Tiestysti heti, kun päätän olla värjäämättä hiuksiani enää kestovärillä, niin kaikenmaailman hiusvärivariaatiot alkavat pyöriä mielessäni. En siis aio värjätä hiuksiani enää vähään aikaan kestovärillä, mutta kuka puhui mitään kuusi pesua kestävistä sävytteistä? Vaan mihin ovat kadonneet nuo pienet sävyttävät hiusväripurkit värihyllyistä? En tarkoita kevytvärejä, vaan niitä sellaisia moussevärejä, joita löytyi väreissä aina porkkananpunaisesta violettiin. En osaa tätä sen paremmin selittää, mutta jos joku tunnistaa värit ja tietää mitä niille tapahtui, niin kuulisin siitä todella mieluisasti! Näin näitä värejä viimeksi myytävän vuonna 2007. 

Tietääkseni nämä sävytteet eivät myöskään ole sama asia kuin suoravärit, sillä niitä värejä ei pystynyt aikoinaan sekoittamaan muiden värien/hoitoaineen kanssa. Tällä hetkellä lähin tällaista väriä oleva purkki löytyy kyllä markettien hyllyiltä ja se on se paljon hypetetty L'Oréal Paris Preference Pastel -hoitosävyte. 


Pinkistä puheenollen, en voinut vastustaa kiusausta leikkiä tietokonekampaajaa. Mullahan olisi vielä vaaleanpunaista suoraväriä jäljellä, mutta epäilen, ettei väri tule tarttumaan mun hiuksiin kunnolla, sillä nämä eivät ole nyt tarpeeksi vaaleat.Vaan katsokaa mitä löysin, mulle toi vika purkki ja heti! Myydäänkö näitä vielä edes Suomessa?!

Kuva: L'Oréal
Mun ei kyllä pitänyt värjätä hiuksia enää...

t. Enni

Kommentit

  1. suomi on kyllä ihan perseestä noitten hiusvärien kanssa! tääl briteis on tommosii parin kerran värejä kahdella punnalla ja noi kaikki did dye värit löytyy myös. toivottavasti löyät jonkun ettimistäs väreistäs suomesta:-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo.. Minkä merkkisiä ne parin kerran värit oli? Jos ulkomailta sattuis löytämään...

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös