Terveisin Thor

Vau, saatiin aikaiseksi täydellisen epäonnistunut ajoitus toissapäiväisen kuvauksen suhteen. Mun piti kuvauttaa siskon avustamana yksi koulujuttu, mutta sitten meillä oli tuo yksi riiviö mukana, eikä videon ottamisesta tullut mitään. Samaan aikaan hermoilin valon katoamista, sillä aurinko oli jo laskenut. No ei auttanut, valo katosi silmissä ja Thor sekosi nähdessään mun violetin rantapallon. Toivotaan, että edes yksi kuvattu pätkä olisi onnistunut sen verran, ettei tarvitsisi ottaa uusintaottoa. Eilen pyöräytin meille pikasapuskaa eli nuudeliwokkia. Toi tyyppi väitti, ettei täällä voi tehdä kunnon nuudelimättöjä, joten pitihän mun isosiskona vähän näyttää, että miten sitä ruokaa oikein tehdään. Ja hyvää muuten oli, vaikka itse sanonkin. Maustoin nuudelit Chow Mein -kastikkeella, koska se on mun tänhetkinen lemppari.

Thor, karkauspäivän sankari, saa luvan viettää tänään ja huomenna 1-v synttäreitään. Olisihan se ihan tyhmää, jos niitä vaan kerran neljässä vuodessa juhlittaisiin.

Thorin terkut lukijoille: mn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn n      uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.-jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkl.

t. Enni

Kommentit

Lue myös