Puna

Mulla on ollut jo muutaman viikon tapana piristää viikonlopun alkua ja harmaata maailmaa punaamalla huulet ennen kotiinlähtöä. Eli jos vaikka kiiruhdan junalle ylläni toppatakki, karvalakki ja kaulahuivi, niin eihän sieltä juuri mitään naamaa edes näe. Vaan kappas, kun punaa huulet, look on kuin Russian chic näin huonosti ilmaistuna. Tosin tänään en tarvitse karvalakkeja, mutta ylläpidetään nyt kuitenkin perinnettä.Taas se purskahdan itkuun -ilme.


Asiaan. Mun karkiton 36 päivää olis nyt sitten ohi, pisin aika ikinä! Siis sortuako karkkipäivään vai ei? :)

t. Enni

Kommentit

  1. Moi! Oon ostamassa ensimmäistä järkkäriä, mutta en haluasi välttämättä ostaa uutena, koska ne on aika kalliita. Oon katellu käytettyjä canon eos 400d ja 450d 18/55 objektiiveillä. Kannattaako hankkia noin vanha malli, vai ostaa uudempaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä enää 400D:tä enää ostaisi, ellet saa todella halvalla. Kaksi vuotta sitten mulle olisi hyvitetty 400D:stä 150 euroa, joten arvo on varmaan nykyään aika olematon. 450D:llä en ole hirveästi kuvaillut, mutta jo 500D alkaisi olla vähän eri luokkaa vielä tänäkin päivänä. Tietysti kameran käyttöikä riippuu esim. siitä paljonko kameralla on kuvattu ja miten sitä on kohdeltu. Mun vanha 400D pelittää vielä suhteellisen, mutta sen valovoima on todella huono verrattuna uudempiin malleihin. Eikä sitä oikein objektiivilla voi enää korjata, kun on parempaakin testannut ihan peruslinsseillä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös