Päiväkatsaus

Olen huomannut pienen muutoksen blogissani. Siitä lähtien, kun perheeni tuli takaisin Suomeen, muuttui postauksien sisältö. Ennen kirjoitin tätä osittain myös siksi, että he näkisivät, mitä täällä Suomessa sillä väliin tapahtui. 

Mulla olikin ennen tapana kertoa paljon avoimemmin täällä päivän tapahtumista, opiskelusta ja kaikesta muusta sellaisesta. Sittemmin tällaiset postaukset ovat vähentyneet, sillä jossain määrin mua välillä myös kauhistutti se informaationmäärä, jota tänne pukkasin. Toisaalta voihan se olla syy, miksi jotkut lukijat aikoinaan blogiani alkoivat seuraamaan! Koska olen perinteiden nainen, niin tehdäänpä pieni päiväkatsaus. Mukana on kyllä materiaalia viikonlopultakin.


Heräsin aamulla iloisissa tunnelmissa, vaikken nukkunutkaan yöllä kunnolla. Syy oli hampaissa, jotka sain vapaiksi. Mulla oli yön ajan valkaisuainetta hammasmuotissa, joten yö oli sekä vähän tuskainen, että jännittävä. Aamulla peilaillessa huomasin, että yllättävän hyvin tuo yksikin kerta riitti poistamaan tummentumat hampaista. Suosittelen kyllä hankkimaan hammaslääkärin tekemän kotivalkaisun, eli kunnon muotit, jos valkaisu kiinnostaa. Ne toimivat kuitenkin monta vuotta, ellei hampaissa tapahdu hirvittäviä muutoksia. Nämäkin muotit tehtiin mulle jo vuonna 2008 ja ne toimivat vieläkin. Lisäksi hammaslääkärin antama valkaisuaine ei ole liian vahvaa ärsyttämään hampaita ja ikeniä.

Koulusta sen verran, että alla näkyy, mitä siellä tapahtui. Olen nyt kolmannen vuoden opiskelija ja tarjolla on pääaineopintoja, kuten streaming-tekniikkaa, ja valinnaisia kursseja, kuten videotuotantoa. Joku ehkä saattaa arvata mun tekemästä käsikirjoituksesta, että missä aion kuvata tulevan kurssityöni...No niin, tietysti Espanjassa, jonne mulla on lähtö jo PERJANTAINA! :D Olen aika innoissani. Pakkaaminen on aloitettu ja alla näkyvät myös hankkimani tuliaiset ulkomaanasukille.


Tulevaa lomaa ajatellen voin luvata, että ensi viikolla blogissani ei pukeuduta näin. Hahaa en ota ainuttakaan paksua talvitakkia tai kaulahuivia mukaani (tai no pohdin asiaa vielä sen tekoturkiskaulurin osalta).


Ja näin päästään päivän asuun, joka yllättäen pitää sisällään talvikengät, talvitakin ja muhkean kaulahuivin. Luovuin osittain periaatteesta olla pukeutumatta kunnon talvivaatteisiin (oho, puhuin itseni pussiin), kun aloin käyttää tätä takkia pitkästä aikaa. No, minkä lämmössä voittaa, sen tyylissä häviää... Twiggykin se siellä takana kurkistelee, että josko olisi aika siivota asunto Enni hyvä!

Joo, sellaista tiistaita kaikille. Jatkan työhakemusten kirjoittamista, phuh.

t. Enni

Ps. Hei! Onko teillä muuten jotain ideoita, mistä haluaisitte lukea postauksia? Muistelin viime gallupia ja sen tuloksia. Onko kenelläkään mielessä Photoshop-pulmia? Anteeksi myös, että olen ollut nyt niin saamaton valokuvauksen suhteen. Kyllä se tässä kevään alkaessa korjaantuu. :(

 1. Valokuvaus (54%) 

2. Kuvanmuokkaus (48%) 

3. Tyyli & Pukeutuminen (45%) 

Kommentit

 1. Ompa sulla ihanan olonen blogi! :> Innostuin kyllä ajatuksesta kotihampaiden valkaisusta, jos se toimii ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla! Kyllä tuo hammashoitajan tekemä kotivalkaisu toimii, tietääkseni myös suuhygienisti voisi tehdä muotit ja antaa näitä valkaisutahnoja muuten! Ei kai se ihan halpaa ole, mutta vaikutus kestää ja kestää ja muotit pysyy hyvinä vuodesta toiseen.

   Poista
  2. ps. Olen saanut valkaisun lahjaksi, niin en tiedä hintoja siksi. Mutta siis toimii tottakai!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös