Päivä mun kanssa

Aamu alkoi aamupalalla. Rahka, raejuusto + appelsiini on mun tämänhetkinen suosikki, vaikka olenkin pohtinut aamupalan vaihtamista puuroon. Muistelen vaan, ettei se oikein pidä mulla nälkää. Mitä te syötte aamuisin?


Aamupalan jälkeen mulla oli hyvin aikaa ennen luentojen alkua, joten päätin siivota. Hyvä niin, onhan se nyt paljon kivempaa asua siistissä asunnossa kuin elää sotkun keskellä.Sitten koitti maailman helpoimman kampauksen aika. Se vaati puoli minuuttia, eli letin avaamiseen käytettävän ajan. Meikit nassuun ja luennoille!Pääsin kotiin kolme tuntia myöhemmin ja päätin jatkaa pakkausta. Päädyin vaihtamaan hieman suunnitelmiani, sillä huomasin, ettei sen beigen Pimkien takin alle mahdu edes pitkähihainen paita. Jääköön se siis odottamaan ensi kesää. Mukaan lähtee nyt musta Stradivariuksen tekonahkatakki. Se ainakin toimii kaiken kanssa.


Ainiin, kotimatkalla poikkesin kaupan kautta ja löysin sieltä tällaista leipää. Voi vitsi, että oli hyvää ja pehmeää ja maksoi vain pari euroa. Päivän varsinainen ateria koostui sekin halvoista antimista, perus hernarista!Illalla kävin tanssimassa Sh'Bam-tunnilla. Normaalisti käyn tuon tunnin jälkeen vielä pumpissa, mutta tänään oli jotenkin veto pois. Tosin heti kotiin saapuessa mua kadutti etten jäänytkään tunnille, joten päätin vetää kotona vielä pikatreenin.Nyt katson Iholla-sarjaa. Vähän huvitti äskeinen kohtaus, sillä mun videokurssin työ tulee käsittelemään vähän samanlaista aihetta kuin tuo kyseinen ohjelma. Suunnitelmissa on kuitenkin kuvata se ulkomailla ja osa ehkä lentokoneessakin Norwegianin lennolla. No mitäs tuossa juuri äsken kuvattiin? :D

Edit: No nyt siinä tuli samat biisitkin, kuin olin suunnitellut!

No mutta, huomenna alkaa vihdoin se loma!

t. Enni

Kommentit

 1. Minä syön JOKA aamu kaurapuuroa, purkin raejuustoa ja n. 100 g marjoja. Kaikki sekaisin. NAM! Ja pitää nälän superhyvin, kun raejuustosta saa prodea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on varmasti hyvää! Satsaisin myös marjoihin (mustikoihin), jos ne eivät olisi niin tuhottoman kalliita. Paljonko sulla tulee siis sitä raejuustoa siihen?

   Poista
  2. Sellainen pikkupurkki. Oisko se 200 grammaa? Ja puurohiutaleiden kuivapaino n. 40 grammaa.

   Poista
  3. Ok, kiitos tiedosta! Täytynee testata ;)

   Poista
 2. Puuro ei pelkästään pidä mullakaan nälkää kovin hyvin mutta sen lisäksi vaikka kananmuna, raejuustoa tai jotain muuta protskua niin aika hyvin pärjäilee vähän pidemmällekkin :) Mä pyrin aina vaihtelemaan mun aamiaisia niin pysyy ruokavalio monipuolisena. Yks aamu rahkaa ja marjoja, toisena puuroa ja kananmuna ja kolmantena vaikka raejuustoa ja hapankorppuja etc etc ..

  Hyvää lomaa ja hauskaa matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hapsut ja raejuusto on kans suosikkeja, varsinkin päivinä, kun rahka on loppu jääkaapista! :D Ehkä munkin pitäisi testata tuota puuroa, kun niin paljon sitä on nyt kehuttu.:)

   Kiitos paljon Milma!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös