Olivia-lehdestä interaktiivinen

*Sisältää syvälinkkejä:

Mulla on niin kova lomakuume ja -kiire, etten ole vielä ehtinyt paneutua ollenkaan tämän kuun Olivia-lehden juhlanumeroon! Erityistä tämän kuun lehdessä on se, että numero on kokonaan interaktiivinen. En ole vielä testannut ominaisuutta, mutta se kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.  Olivian sivuilla interaktiivisuutta kuvaillaan näin: 

  Olivia-lehti

Lehden jokaisen sivun voi jakaa älypuhelimella sosiaalisessa mediassa, tekstiviestinä ja meilitse. Jokaista juttua voi myös kommentoida. Vuorovaikutteisuus on toteutettu ilmaisella Shortcut-sovelluksella. Shortcutista tulee pysyvä osa Olivian sisältöä.
Odottelen myös kuumeisesti Minna Parikan Oh My Dear -tilaajalahjaa, sillä näköjään kysyntää oli niin paljon, että lahjan saaminen on vähän viivästynyt. Tosin lahjan pitäisi tulla heti seuraavan tuote-erän valmistuessa. Lehdellä on muuten edelleen tuo sama edullinen *viiden lehden tarjous meneillään ja tietysti mukaan tulee tuo Minna Parikan suunnittelema tilaajalahjalla.


Olivia on siitä hyvä lehti, että siitä löytyy sopivassa suhteessa pidempiä artikkeleita ja muotia. En pitänyt Costumen tyylistä, sillä siitä puuttuivat lähes kokonaan ne pidemmät artikkelit ja suurin osa sivuista koostui leikekuva-tyylisesti koostetuista asustevinkeistä. Myös Olivian tarjous oli sen verran kutkuttava, ettei lehden tilaus todellakaan kaduta.

Jos siis haluat piristää arkeasi, niin nyt on vielä aikaa tilata *Olivia-lehti ja tuo tilaajalahja itselleen!

t. Enni

Sisältöyhteistyö
Alin kuva: Olivia.fi

Kommentit

Lue myös