Neule, dieettipulla ja Cocon alapurenta

Toivottavasti näistä yöpostauksista ei tule tapaa, mutta en vaan juuri nyt malttanut mennä nukkumaan. Tai oikeastaan syynä on alakerran karaoke, joka ehkä vähän valvottaa. En kai mäkään nyt sitten mitään sääntöjä riko, vaikka kuuntelenkin täällä musiikkia peittääkseni nuo iki-ihanat iskelmäklassikot. Ps. En ole kotirauhan rikkoja, mulla ei taida olla seinänaapureita.

Vaan kuten eilen mainitsin, niin mulla oli yöllä se coolisti vinksahtanut ranskanletti, mutta en kuitenkaan tämän isompia kiharoita sillä saanut aikaan.


Sitten tuleekin viikon mietteitä ja mainintoja hyvin hyvin sekalaisessa järjestyksessä. Aloitetaan vaikka tästä C&A:n neuleesta, jonka löysin eilen kaapistani. En ymmärrä missä mielentilassa olen ollut tämän hankkiessani, mutta en vaan osaa pitää sitä ylläni varsinkaan, kun ensimmäinen ajatus on suurin piirtein, että vitsit tää on kyllä hirveä. Ehkä se on tuo väri(yhdistelmä), se ei pue mua. Toiseksi paidan kangas on tietysti jotain tekokuitua, joten ei tämä mikään maailman miellyttävinkään ole päällä...

Kirppikselle!


Viikon paras ruoka tulee tässä. Miten voi näinkin yksinkertainen salaatti vaan maistua niin hyvältä? No ainakin siksi, että en syönyt sitä kotona ja olin hyvässä seurassa! Tätä täytyy tehdä toistekin. 


Sekalaisen kuvakoosteen kolmas kuvahan sitten esittää viime perjantain asun yksityiskohtia ja tämä oli ainut klo 07:40 otettu ja onnistunut kuva. Valo, mitä se on? Ihan liian yliarvostettua..


Neljäs kuva kuvaa luonnollisesti jotain hyvää, sillä aloitin viime viikonlopun kahvittelulla Järvenpään Kulmiksessa. Jotain oli kuitenkin tapahtunut jo legendaarisille Kulmiksen laskiaispullille, sillä kermavaahto maistui kevytversiolta. Eihän nyt sentään..! Vaadin selitystä.


Ja sitten olisi vielä tämä pikkumusta ja yksi sen tuhansista ilmeistään. Tällä kertaa vuorossa  on Andalusian koirille tyypillinen alapurenta. Onneksi Cocolla se on tuolta vähän lievemmästä päästä.Ja vihdoin päästään viimeiseen kuvaan. Eiköhän se ole jo aika sammuttaa kone ja lopettaa tämän oudon postauksen kirjoittaminen. Eikun tulpat korviin, lappu silmille ja pää kohti tyynyä.

Huomiseen!

t. Enni 

Kommentit

  1. No eihän laskiaispullassa saa olla mitään kevyt kermaa ! Ei missään nimessä. Oot oikeutettu kyllä selitykseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D haha! Ei ainakaan ton hintaisessa XD

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös