Mun uudet mustat beibet

No jos ei näillä poistu kenkäpula, niin ei sitten millään. Merkal ei petä! Löysin sieltä kahdet nahkaiset kengät aika kivaan hintaan. Tällaisia perusmustia ja nimenomaan nahkaisia kenkiä olen etsinyt kohta kolme vuotta. Koska nämä molemmat kengät ovat nahkaa, uskallan toivoa näille pitkää ikää. No sitten kotimatkalla poikkesimme vielä Miramarin ostoskeskuksessa Blancossa ja löysin sieltä 12 euron hintaiset niittibootsit (olivat muuten -70 % alessa). Juuri kun sanoin, että en löydä yhtään mitään kaupoista!

Vaan ei ollut helppoa ottaa uusista hankinnoista kuvia, koska Torpan ahteri tunki joka kuvaan...
No nyt! My precious. Joku voisi sanoa, että no ovatpa nuo samanlaisia, mutta vertailkaa aluksi vaikka korkoja. Jokainen on erikorkuisella korolla varustettu ja sen lisäksi yhdessä parissa on niittejä, toiset ovat vähän sirommat ja matalammat bootsit (+ nahkaa), ja nilkkurit nyt ovat ihan oma asiansa.

Kyllähän sitä rahaa vähän kului, mutta toisaalta olin säästellyt kenkähankintoja varten jo aika pitkään. Ja kuinka usein sitä törmää 40 ja 35 euron nahkakenkiin? Tai 12 euron niittinilkkureihin?

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös