Mitä tapahtui vuosi sitten?

Etsin itselleni vappulookia? Ei, vaan ihan oikeasti etsin itselleni kunnollisia laseja vuosi sitten. Ilmeestä päätellen menossa olivat noin sadannet sovittelut ja nuo Stig-tyyliset Benettonin lasit olivat kaupan parasta antia, nekin teinien kokoluokitusta. Nämä olivat siis Specsaversin kehyksiä.


Noin vuosi sitten satuin vierailemaan Nissenillä ja törmäsin näihin alla oleviin kehyksiin. Kun testasin niitä ensimmäistä kertaa, tuli niistä samaten my one true match -lasit, jotka sittemmin ostin kaksikin eri kertaa. Ensimmäiset söi Thor muutaman kuukauden jälkeen.

Silmälasit tulivat mieleeni siksi, että luin muutama päivä sitten Nelliinan blogista siitä, kuinka silmälaseja hankkiessa pitäisi ottaa huomioon lasien/kehysten hinta ja laatu. Eli joku kommentoi postausta sanoen, että kun maksaa enemmän, saa parempaa laatua, ja että huonompien lasien valmistus tapahtuu köyhissä maissa sijaitsevissa tehtaissa. Kyllä muuten voi tapahtua merkkikehystenkin valmistus...


300 euron lasit tai ei, niin tuskinpa nekään laatunsa puolesta olisivat säästyneet naarmuilta tuon koiran ihanan tuhousoperaation jälkeen. Kyllä musta on ihanaa, ettei nykyään tarvitse pulittaa laseista välttämättättä edes satasta, sillä kun lasit hajoavat, niin kyllähän se ärsyttää. Vakuutus ei tietenkään korvannut tapahtumaa koiran kuuluessa perheeseen. Joo "perheeseen", joka asui ulkomailla 4000 kilometrin päässä ja olin siellä käymässä.

t. Enni

Kommentit

Lue myös