Lancôme - La vie est belle

Päätin nyt käyttää lahjakorttini tähän Lancômen La Vie Est Belle EdP -tuoksuun, vaikka teinkin pitkät pohdinnat tämän ja merkin meikkivoiteen väliltä. Päätös tosin syntyi heti, kun huomasin, että aiempi testeri hajuvedestä oli loppunut ja olin jo jäänyt tuoksuun koukkuun...

Pidän makeista tuoksuista ja tämä totisesti on sellainen.


Tuoksua kuvaillaan Sokoksen verkkokaupassa näin:

Uutustuoksu huokuu iloa, hymyä ja vapautta. Hienostunut yhdistelmä iiriksen-kukkaa, patsulia sekä makeita vivahteita, vaniljaa ja päärynää. Elämä on kaunista.

Tosin itse en osaa kuvailla tuoksua juuri mitenkään. Tuoksusta on alusta asti tullut mieleeni keltainen väri, joten siksi kuvatkin ovat hyvin lämminsävyisiä. Kun ensimmäistä kertaa suihkautin tuoksua iholleni uudesta pullosta, olin jopa haistavinani fenkolin tai jonkin salmiakin. Se kyllä katosi hyvin nopeasti ja tilalle tuli sellainen makea huumaava tuoksu.


Vaikka tuoksu onkin jakanut aika paljon mielipiteitä, päätin silti luottaa omaan nenääni. :)

t. Enni

Kommentit

  1. Tuo on ihana tuoksu!:) Ostin itsekin sen n. kuukausi sitten, ja siitä on kyllä tullut yksi lemppareistani, vaikka se onkin vähän voimakkaampi kuin ne tuoksut, joita yleensä käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se testeri,jonka käytin loppuun oli siitä hyvä, että tuoksua tuli aika vähän kerrallaan. Tämä pukkaa kerralla vähän enemmän, mutta hyvältä se silti tuoksuu!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös