Kuppi kuumaa

*Sisältää mainoslinkkejä.

There is something about tea. Tee on se sellainen juttu mistä mä pidän yhtä paljon kuin hullu puurosta. Vielä vähän enemmän sekaisin mut saa kuvailemalla teetä näin: "Kermainen Earl Grey, joka on maustettu bergamotilla ja kermalla". Ensinnäkin Earl Grey on mun ihan ehdoton lempparitee, sillä bergamotin maku on vaan niin ihana. Toiseksi se, mikä on maustettu kermalla, ei voi olla pahaa. Voin vaan kuvitella miten hyvää tuo Earl Grey Cream -tee mahtaa olla, sillä olen joskus maistanut kermalla maustettua mansikkateetä ja se ainakin oli jotain niin taivaallista. Namnam...

Syy, miksi lähdin teestä puhumaan on se, että törmäsin tällaisiin hauduttimiin Kuppi kuumaa -sivustolla. Kyseessä ovat siis teepihdit, joiden tarkoituksena on hauduttaa teepuruja vedessä.


Vaikka ystävänpäivä onkin jo huomenna, niin voisihan tällaisia silti ajatella teen ystäville lahjaksi. Ainakin allekirjoittanut ilahtuisi mitä parhaiten tällaisesta lahjasta. Tai toisaalta mikä vaan, mikä liittyy edes vähän teehen ja on tarkoitettu mulle, ei voi sekään mennä pieleen!

Magisso-teekuppi / Eva Solo teenkeitin

Palatakseni vielä tuonne alkuun, niin jos en löydä mitään vastaavaa kermaista Earl Grey -teetä kaupasta, niin mun on varmaan pakko laittaa tuota tilaukseen. Kannattaa muuten katsoa, että mitä kaikkea muuta kivaa tuolta Kuppi kuumaa -verkkosivuilta löytää, sillä sisältö ei rajoitu pelkästään teehen tai teetarvikkeisiin! Myynnissä on kahvituotteiden ja -keittimien lisäksi mm. Eva Solon ja Magisson tuotteita.

t. Enni

Sisältöyhteistyö
Kuvat: Kuppi kuumaa

Kommentit

Lue myös