Kiharapilven aleostokset

Kyllä blogin kirjoittaminen olisi helppoa, jos vaan ostelisi uusia vaatteita joka päivä ja kirjoittaisi niistä sitten tänne. Kaikki tiedämme kuitenkin kuinka hullua tuollainen kulutushulluus olisi, joten ei näin... Vaan olen kuin olenkin saanut pidettyä itseni kaukana vaatekaupoista. Eilen sitten repsahdin, mutta as usual, pelkkiin aletuotteisiin. Itse asiassa sain 30 eurolla hankittua bleiserin, paidan ja kaksi kaulahuivia, joista toinen on niin ihana, että itken kohta (ja maksoi kolme euroa).

Mutta siis, kannattaa käydä vielä kerran kaupat läpi, koska vaatteita ja asusteita näyttää olevan myynnissä nyt todella halvalla ja selvästi alennuskausi on hiipumassa. Toivottavasti se ei ihan vielä loppuisi ainakaan Espanjassa, sillä mun lähtöön on enää reilu viikko ja oikeastaan tämän takia olenkin vältellyt kauppoja Suomessa.


Tältä näytti sovituskopissa ja kassallehan ne joutivat...Että tervetuloa vaan perheeseen uusi tekoturkiskaulus! Tämän ohella olen aika ihastunut näiden yöllisten ranskanlettien tekemiin kiharoihin, sillä mulla on ollut aika pitkään jo suorat hiukset -kausi. Lyhyesti: tässä on mun uusi suosikkikampaus, jota tulette näkemään vielä paljon.
Tuota bleiseriä kyllä mietin vähän, sillä se on tekokuitua ja vaatii käsinpesun, jos nyt luin lappua oikein. No ei siinä mitään, olen tottunut käsinpesijä. En varmaan uskalla tuota kukkapaitaakaan laittaa koneeseen, mutta odottelen aina, että saan kerättyä paitoja pesua varten ja sitten pesen ne kaikki kerralla. Ja onhan se ihan rentouttavaakin puuhaa...

t. Enni 

Kommentit

  1. Kivoja uusia ostoksia! Bleiseri ja kukkapaita sopii hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mustakin ja toi kukkapaita on onneksi kiva ihan yksinäänkin. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös